Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4958092

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3103 Napisanych postów 25079 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 415125
prz1993
No właśnie u mnie tak było. Nawet nie tyle ból, co zawsze kończyło się ściąganiem ropy. Ale panaxa czy monstera nie próbowałem.

Nie zagłębiałem się w to bo dhb nigdy nie używałem ale Łukasz kiedyś wspominal w q&a, że dhb ma to do siebie że powoduje stany zapalne w organizmie i potwierdzało się to badaniami u jego podopiecznych m.in...nie wiem jakie badania miał na myśli, czy crp czy inne ale może słyszałem Przemek coś o tym ?

Zmieniony przez - wincol w dniu 2024-09-04 20:03:35
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 89 Napisanych postów 366 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 24945
Marcin Konieczny
Ja brałem dhb z panaxa i zero stanów zapalnych. W kombinacji z nandrolone, gh, insa i niską dawką mastera bajka. Jedna z lepszych masówek. Też przerabiałem inne firmy i dupe urywało, co po krótkim czasie zniechęcało do środka.

Panaxa odradzam ;)
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 97 Napisanych postów 281 Wiek 36 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 17564
A czemu to odradzasz panaxa ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Marcin Konieczny
A czemu to odradzasz panaxa ?

Nie że firmę tylko dokładnie dhb z panaxa, bo po iniekcji są stany zapalne.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 97 Napisanych postów 281 Wiek 36 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 17564
Ale ja pisałem wcześniej że już używałem panaxa i zero problemów.

Wydaje mi się że może to być sprawa indywidualna
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Marcin Konieczny
Ale ja pisałem wcześniej że już używałem panaxa i zero problemów.

Wydaje mi się że może to być sprawa indywidualna

Wiem, że tak pisałeś, dlatego napisałem że u mnie Panax wywoływał stany zapalne.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 22 Wiek 30 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 703
LordGen Labs miał ktoś ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3103 Napisanych postów 25079 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 415125
Nie wiem jak można pisać że , że cos "odradzam brac" skoro nie jest to reguła..? Można napisać że coś takiego się dzieje w danym przypadku jako info i tyle a nie że odradzam bo Ja miałem stany zapalne .. i co z tego skoro 20 innych osób nie miała.
Ja nogę napisać że połowę labow odradzam bo są zrobione na oleju który mi nie służy
6
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Dlatego nie chciało mi się już tego dalej komentować Wincol :D
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5632 Napisanych postów 4500 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 26281
Ja mam chyba ze 4butle jeszcze z andro i myślę czy wrzucić DHB .. kiedyś moze ze 3strzaly poszły i zero bólu czy stanu zapalnego bardziej odstraszylo mnie to ze po nerkach wali
1

Michass90

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły