Smero30
Endogenic lipa ze robi ampy po 2ml
No chyba ze ktoś wbija na porcje po pol grama testa czy deki to bez różnicy
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
Ilość wyświetleń tematu: 4744387
Smero30
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
opalinhoGucio547Akurat Actiza to nie piwnica, to koncern farmaceutyczny, ich środki są dostępne w aptekach w Indiach
Zmieniony przez - Gucio547 w dniu 2022-09-25 22:07:48
W aptece w Turcji jest dostępny Proviron z Bayera....za 3 euro paczka ( pewnie utargować przy kilku na 2 idzie) i co,też z tego powodu pewniak? Bo tu na forum tylko potwierdzaliscie że to 100 procentowy gips gdy pytałem.
Dla mnie ta Actiza daremna jeśli chodzi o HCG
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
Marian 87.Obie firmy Ok
Soda ma bolda 300mg/ml
Andro nie wiem czy 250 czy 300
Jeżeli cena taka sama to bierz co korzystniej stężeniowo wyjdzie
Jeżeli stężenia i ceny takie same co byś z tych dwóch firm nie wziął będzie działało![]()
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
ziki2000opalinhoGucio547Akurat Actiza to nie piwnica, to koncern farmaceutyczny, ich środki są dostępne w aptekach w Indiach
W aptece w Turcji jest dostępny Proviron z Bayera....za 3 euro paczka ( pewnie utargować przy kilku na 2 idzie) i co,też z tego powodu pewniak? Bo tu na forum tylko potwierdzaliscie że to 100 procentowy gips gdy pytałem.
Słuchaj dalej potwierdzaczy hehe proviron Egipt czy Turcja kupowany w ich aptece działa
Ost Egipt po 3 dolary chyba brałem
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
opalinhoziki2000opalinhoGucio547Akurat Actiza to nie piwnica, to koncern farmaceutyczny, ich środki są dostępne w aptekach w Indiach
Słuchaj dalej potwierdzaczy hehe proviron Egipt czy Turcja kupowany w ich aptece działa
Wytłumaczysz jakoś racjonalnie dlaczego taka paczka kosztuje 3 euro ,a identyczna w Polskiej aptece ponad 50( o ile jest bo nie jestem na bieżąco)?
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
ziki2000opalinhoziki2000opalinhoGucio547Akurat Actiza to nie piwnica, to koncern farmaceutyczny, ich środki są dostępne w aptekach w Indiach
Wytłumaczysz jakoś racjonalnie dlaczego taka paczka kosztuje 3 euro ,a identyczna w Polskiej aptece ponad 50( o ile jest bo nie jestem na bieżąco)?
Haha a wytłumacz czemu apteczny Enan 10amp kosztuje Ok 40zl w Egipcie
Lodzianin wyjaśnił
<<<Champions
are Made
Not Born>>>