CZAS NA SPALANIE, ZGARNIJ -40% Z KODEM: BURN40
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5125022

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 32 Wiek 28 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 459
Clomid z boom labs?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2516 Napisanych postów 8350 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 100406
Takie rzeczy to tylko apteka

Kompleksowe prowadzenie online.

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 32 Wiek 28 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 459
A HCG puretrig?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 349 Napisanych postów 446 Wiek 33 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 12008
Jest sporo sprawdzonego hcg na rynku jak już szukasz undera poszukaj innego.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 349 Napisanych postów 446 Wiek 33 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 12008
Wbijałem hcg andro, actiza, panax, vir provigil. Wszystkie działały na wszystkich odczucia podobne
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 599 Napisanych postów 1665 Wiek 28 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 23582
Wbijam od kilku miesięcy Actiza i chwalę. Dobre.
Andro dobre ale vaiale po 10tys jednostek to może być problem.
...
Napisał(a)
Początkujący
robertjudi
Takie rzeczy to tylko apteka

tylko skąd tą apteke wziąć...
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 16 Wiek 35 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 367
Testosteron Gen-medicals ktos cos slyszał? Nigdzie w internetach nie ma info, tylko dostepny w jednym sklepie online, akurat mam i to jest pierwszy tesc ktory w 24 stopniach sie mega skrystalizował, fake?

Czytaj więcej na https://www.sfd.pl/Doping_Fake_or_Real_zdjęcia_i_porównania.-t1215850.html 
...
Napisał(a)
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3635 Napisanych postów 36647 Wiek 43 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 261382
szukaj pewniaków
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 16 Wiek 35 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 367
no tak ale to juz mam i szkoda towaru :/ a moje legit źródło wyschło
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

fru
Polecane artykuły