SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3731928

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 105 Napisanych postów 761 Wiek 32 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 9501
Które labo, prócz Actiza mają HCG po 2500 ui?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2345 Napisanych postów 24029 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 399328
Np.imperial
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 752 Wiek 40 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 182007
Panowie naciąłem się na clomid andro jak byłem na apteczym Lh powyżej normy jak jestem na andro to spadło do połowy mimo że biorę codziennie .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 553 Napisanych postów 791 Wiek 35 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 18642
Na przyszłość, takie rzeczy - tylko apteka.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 371 Napisanych postów 1319 Wiek 31 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 104210
.

Zmieniony przez - SięNiePoddawaj w dniu 2023-06-23 23:04:29
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 96 Napisanych postów 568 Wiek 37 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 21970
LevelPl
bartosz55555
Pimpuja ostatnio nassa lab, mial ktos stycznosc? Ceny bardzo dobre, niby badania kazdej partii i na rynku od 2 lat, ale nigdy o nich nie slyszalem. Myslalem, zeby wziac na probe, ale moze ktos zna?

Chvjowizna, zamówiłem hurtem, przebadalem, 60% stężeń. W dece teść, w masterze teść, wszędzie testosteron. Olej chyba rzepakowy bo tak mi pachnie. Zwrotu nie chcą przyjąć mówię prawdę jakby ktoś mi kłamstwo zarzucał

Następnie oszuści skoro tak, ale badania chętnie zobaczę....
To w końcu 60 % ,czy wszędzie teść?czy to i to na raz?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 457 Napisanych postów 1424 Wiek 29 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 111923
Kreaxxx
LevelPl
bartosz55555
Pimpuja ostatnio nassa lab, mial ktos stycznosc? Ceny bardzo dobre, niby badania kazdej partii i na rynku od 2 lat, ale nigdy o nich nie slyszalem. Myslalem, zeby wziac na probe, ale moze ktos zna?

Chvjowizna, zamówiłem hurtem, przebadalem, 60% stężeń. W dece teść, w masterze teść, wszędzie testosteron. Olej chyba rzepakowy bo tak mi pachnie. Zwrotu nie chcą przyjąć mówię prawdę jakby ktoś mi kłamstwo zarzucał

Następnie oszuści skoro tak, ale badania chętnie zobaczę....
To w końcu 60 % ,czy wszędzie teść?czy to i to na raz?

Chyba nie wyczułeś ironii.
3
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 16 Wiek 36 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 2098
Witam,
Mam propozycję zaopatrzenia się w lab Panax. Przewijają się tu dobre opinie o nim, wygląda też przyzwoicie bardzo z cenami. Jak ma się sprawa ze środkami oralnymi z Panax?? Oxa, Tura, ktoś z Was próbował i mógłby podpowiedzieć ?? Pozdrowionka
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2317 Napisanych postów 4850 Wiek 42 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 44223
Orale Panaxa też robią robotę.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3581 Napisanych postów 36484 Wiek 41 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 260621
LDL
Które labo, prócz Actiza mają HCG po 2500 ui?

Imperial
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

WHEY premium