-10% NA NIEPRZECENIONE PRODUKTY KOD:PROMO10 - SPAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5005665

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1249 Napisanych postów 2050 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 54927
ziki2000
Jakie primki obecnie polecacie bo muszę coś dokupić do metki

Ja lecę obecnie panaxa
1

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 60 Napisanych postów 128 Wiek 28 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 1619
prz1993
Ale brałeś, czy tylko czytałeś? Bo moim zdaniem jedyny poważny side menta to to, że mocno podnosi estro, no i ciśnienie. Przy trenie tych sidów jest więcej.

Ale to jest argument lekko z dupy, ze Ty brałeś i ciśnienie i estro wywalało. Mi ment siadał na ciśnienie, estro, apetyt, morfologię. To samo co tren. Jakość mięśnia bez porównania ment do trenu dlatego wyraziłem swoją opinie, ze ten środek dla mnie jest zbędny całkowicie i nigdy go nikomu nie polecam. Można zrobić lepiej bez menta.

Zresztą środek na tyle mało popularny w bb, że tez o czymś to świadczy.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 5669 Napisanych postów 4526 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 26457
prz1993
Oj to było dawno, od 50mg e2d do 50mg ed. Androchem leciał.

Też mam Menta z Andro . I jeśli zdecyduje sie by włączyć Menta to zacznę od 25mg co 2dzień by zobaczyć jak reaguje itp

Michass90

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1112 Napisanych postów 19836 Wiek 41 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 162922
Blazkobb
prz1993
Ale brałeś, czy tylko czytałeś? Bo moim zdaniem jedyny poważny side menta to to, że mocno podnosi estro, no i ciśnienie. Przy trenie tych sidów jest więcej.

Ale to jest argument lekko z dupy, ze Ty brałeś i ciśnienie i estro wywalało. Mi ment siadał na ciśnienie, estro, apetyt, morfologię. To samo co tren. Jakość mięśnia bez porównania ment do trenu dlatego wyraziłem swoją opinie, ze ten środek dla mnie jest zbędny całkowicie i nigdy go nikomu nie polecam. Można zrobić lepiej bez menta.

Zresztą środek na tyle mało popularny w bb, że tez o czymś to świadczy.

To nie miałeś menta a trena pewnie hehe
Ment na morfo? Wątpliwe bo żeby nie wywalało estro to byłby to skuteczny lek stosowany na lata a więc

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22096 Napisanych postów 31938 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 886058
Też mi trochę to nie pasuje do menta wszystko. Wielu podopiecznym rozpisuje menta, i nikt nie miał takich sidow. No ale dlatego pytałem czy sam brałeś
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 60 Napisanych postów 128 Wiek 28 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 1619
Czerwone poleciały troche w góre przy mencie. Nie był to jakiś bałagan, ale widocznie zależy od organizmu. Brałem oczywiście sam jak i również posiłkuje się informacjami od podopiecznych, którzy mieli styczność.

Tak czy inaczej to nie ten temat :)
...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22096 Napisanych postów 31938 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 886058
Nie będę się kłócił, bo nie jest to dla mnie na tyle znany środek, żebym dsl sobie uciąć rękę Ale trochę dziwne jest to, że ja, moi znajomi, podopieczni, nikt tu na forum nie miał takich sidów po mencie, a z kolei wszyscy z Twojego kręgu mieli. Może serio u Was latał tren z etykietą menta? No ale mniejsza, faktycznie to nawet nie temat od takich dyskusji
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 244 Wiek 27 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 3730
Androchem, ions środki pewne? Czy znacie jakieś by szukać w razie czhei czegoś jeszcze

Zmieniony przez - Xades111 w dniu 2024-01-05 21:21:09
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 5669 Napisanych postów 4526 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 26457
Dziś poleciał pierwszy strzal Menta 25mg . Zobaczę jak będzie dlatego zaczynam od 25mg by zobaczyć jak zaareaguje co 2dzien będzie szedł Ment więc jestem ciekaw i będę pisał jak będzie szło

Michass90

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2936 Napisanych postów 15932 Wiek 35 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 892085
Michass90
Dziś poleciał pierwszy strzal Menta 25mg . Zobaczę jak będzie dlatego zaczynam od 25mg by zobaczyć jak zaareaguje co 2dzien będzie szedł Ment więc jestem ciekaw i będę pisał jak będzie szło

Świetnie ale to nie temat od takich rzeczy załóż swój dziennik i prowadź monolog bo już powoli żałosne się robi czytanie tego jak w każdym temacie wypowiadasz się nie na temat
2
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły