SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4390602

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Szacuny 6051 Napisanych postów 15951 Wiek 40 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 392877
siedze na takiej jednej grupie na fb, dodal mnie jakis czas temu znajomy, grupa o bb i tam jak jest zapytanie o towar to sa podawane normalnie profile na fb i niektore wygladaja na legitne i strony www i tam tez nassra jest najbardziej popularnym labem, 2-3 dni temu czytale, ze jest pewniejszym niz np. andro i i kazdy poleca... to nie jest stare dna? bo juz nie pamietam.

ze juz nawet ludzie sie nie kryja i sla towar za msg z fejsa albo jakies strony co wyglada jak robiona w pajaczku w 2005 roku?

Zmieniony przez - lordknaga w dniu 6/22/2024 1:09:17 PM

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2402 Napisanych postów 9138 Wiek 37 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 471600
Nassa czy inne laby prężenie działające na fb -> jak pokazał ostatni rok jest to najprostsza droga do przypału i zakończenia działaności a ambasadorom będą chcieli grupę wj**ac w razie co, tak tylko uprzedzam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 69 Napisanych postów 128 Wiek 38 lat Na forum 227 dni Przeczytanych tematów 2788
Nassa jest jakieś 1,5 roku więc jak ktoś mówi że pewniejsze niż andro to z pewnością ma rację
Ja już pisałem ostatnio, że na tym FB zachwalali hgh jakieś firmy ale nie pamiętam tej nazwy bo pierwsze słyszałem to wyszło że w środku siedzi cjc+ghrp2 ale komentarze , ohy achy. Widziałem te like, polubienia , słoneczka, uśmieszki i co drugi to rośnie jak na drożdżach. A to co piszesz to fakt, szybka droga do skończenia kariery
4
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 70 Napisanych postów 258 Wiek 3 lata Na forum 156 dni Przeczytanych tematów 2707
lordknaga
siedze na takiej jednej grupie na fb, dodal mnie jakis czas temu znajomy, grupa o bb i tam jak jest zapytanie o towar to sa podawane normalnie profile na fb i niektore wygladaja na legitne i strony www i tam tez nassra jest najbardziej popularnym labem, 2-3 dni temu czytale, ze jest pewniejszym niz np. andro i i kazdy poleca... to nie jest stare dna? bo juz nie pamietam.

ze juz nawet ludzie sie nie kryja i sla towar za msg z fejsa albo jakies strony co wyglada jak robiona w pajaczku w 2005 roku?

Zmieniony przez - lordknaga w dniu 6/22/2024 1:09:17 PM

Sam osobiście z dragów nie korzystam, ale mam znajomych, którzy korzystają i normalnie wszystko jest ogarbiane na grupkach na FB na Messengerze i to nikt się z niczym już nie kryje, przypał za przypałem wszędzie ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 190 Napisanych postów 8336 Wiek 35 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 41064
Bo na fb najłatwiej złapać klienta,sprzedawca podaje każdemu nr konta za kilka dni go zawijają i firma kończy działalność
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 305 Napisanych postów 259 Wiek 27 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 13035
POPURI taki profil tu na sfd (nie chce z imienia i nazw.)
Bardzo zachwala NASSA lab

Cytuję ,, świetnie podejście,jakość bla bla bla " (FB)

Więc może ma jakieś badania,albo można zapytać ile % za komentarz trenera i będzie wiadomo
3
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Szacuny 6051 Napisanych postów 15951 Wiek 40 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 392877
napisz mu tutaj pw i niech wrzuci jak ma

dlatego nie ma co sie dziwic, ze wszystkie online komunikatory sa w dalekiej dupie, zadnej prywatnosci jak wszyscy tak opylaja i trzeba korzystac z ruskich apek
2

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 305 Napisanych postów 259 Wiek 27 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 13035
Profil na FB
,,pomagam zarobić Xxxxx trenerom w 30 dni"
Ciekawe jakim sposobem ;)

Szanuję poważnych ludzi,dbających o swój interes,ale to już przesada takie sprzedawanie się

Zmieniony przez - Jacoo88 w dniu 2024-06-22 13:58:57
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 951 Napisanych postów 1462 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 45992
lordknaga

dlatego nie ma co sie dziwic, ze wszystkie online komunikatory sa w dalekiej dupie, zadnej prywatnosci jak wszyscy tak opylaja i trzeba korzystac z ruskich apek

Był wickrme ale skończyło działalność niestety reszta dla mnie przypalowa
1

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 70 Napisanych postów 258 Wiek 3 lata Na forum 156 dni Przeczytanych tematów 2707
LevelPl
lordknaga

Był wickrme ale skończyło działalność niestety reszta dla mnie przypalowa

Wickrme było świetne.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .