To będzie Twój rok! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5465669

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 44 Napisanych postów 277 Wiek 5 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 3029
Dugii2
Za dużo trenu. :) sezon w pełni

Dobrze powiedziane

Ja na cyklu od tygodnia jakoś
Master prop
Test prop
Oxa
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 595 Napisanych postów 1334 Wiek 41 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 28404
Spoko zestaw
1

Dugi

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11199 Napisanych postów 52067 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
Nesperato
Cześć. Mam pytanie odnośnie Androche*. Zamówiłem ostatnio z innego sklepu testa enan z andro i ten co teraz zamówiłem wydaje się lekko, ale dosłownie lekko bardziej żółtawy niż ten co zamówiłem z innej strony jakiś miesiąc temu. Tamten był dosłownie krystalicznie czysty, jak woda, a ten ma lekki odcień żółtego, ale dosłownie lekki. Widać lekką różnicę w kolorze i do tego dochodzi lekki ból po zastrzyku, gdzie po tamtym nie miałem żadnego bólu. Czy trafiłem na podróbkę, czy mogą odcienie wody się różnić ?

Tak jak psycho pisał.

Natomiast często naklejka co jest na vialu od spodu jest zabrudzona i może rzucać fałszywy odcień. Możesz odkleić i sprawdzić jeszcze raz czy aby na pewno kolor innny
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 394 Wiek 46 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 15689
Witam czy macie wiedzę czy susta IONS trzyma stężenie bo sama jako mix testo to raczej jest jedna z lepszych chodzi mi o to czy ktoś ma taką wiedzę nie gdybanie dziękuję za ewentualne odpowiedzi pozdro
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11199 Napisanych postów 52067 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
IONS jest ok brałem testy,Tren i jakieś sarmy ,natomiast ampolki mnie denerwowały i przerzuciłem się na AC.
Ale znajomi co więcej walą dalej chwalą ten lab
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1113 Napisanych postów 19836 Wiek 42 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 162922
Epitalon androchem jakieś opinie ??

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 282 Napisanych postów 869 Wiek 41 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 11990
ziki2000

Co logika podpowiada?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 270 Wiek 49 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 62473
Oxa w oxie i testy nie na MCT w jakie laby celować ?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 5800 Napisanych postów 4621 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 27668
ziki2000

Ja jeśli chodzi o peptydy to używam Andro / Panax i jestem zadowolony

Michass90

...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 107445 Napisanych postów 380056 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1716659
ziki2000

Ok ale licz na urwanie dupy

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Twój rok
Polecane artykuły