SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4390579

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 70 Napisanych postów 258 Wiek 3 lata Na forum 156 dni Przeczytanych tematów 2707
Dugii2
Za dużo trenu. :) sezon w pełni

Dobrze powiedziane

Ja na cyklu od tygodnia jakoś
Master prop
Test prop
Oxa
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 486 Napisanych postów 1153 Wiek 40 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 24347
Spoko zestaw
1

Dugi

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 305 Napisanych postów 259 Wiek 27 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 13035
Nesperato
Cześć. Mam pytanie odnośnie Androche*. Zamówiłem ostatnio z innego sklepu testa enan z andro i ten co teraz zamówiłem wydaje się lekko, ale dosłownie lekko bardziej żółtawy niż ten co zamówiłem z innej strony jakiś miesiąc temu. Tamten był dosłownie krystalicznie czysty, jak woda, a ten ma lekki odcień żółtego, ale dosłownie lekki. Widać lekką różnicę w kolorze i do tego dochodzi lekki ból po zastrzyku, gdzie po tamtym nie miałem żadnego bólu. Czy trafiłem na podróbkę, czy mogą odcienie wody się różnić ?

Tak jak psycho pisał.

Natomiast często naklejka co jest na vialu od spodu jest zabrudzona i może rzucać fałszywy odcień. Możesz odkleić i sprawdzić jeszcze raz czy aby na pewno kolor innny
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 374 Wiek 44 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 14777
Witam czy macie wiedzę czy susta IONS trzyma stężenie bo sama jako mix testo to raczej jest jedna z lepszych chodzi mi o to czy ktoś ma taką wiedzę nie gdybanie dziękuję za ewentualne odpowiedzi pozdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 305 Napisanych postów 259 Wiek 27 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 13035
IONS jest ok brałem testy,Tren i jakieś sarmy ,natomiast ampolki mnie denerwowały i przerzuciłem się na AC.
Ale znajomi co więcej walą dalej chwalą ten lab
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1061 Napisanych postów 19559 Wiek 40 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 160973
Epitalon androchem jakieś opinie ??

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 252 Napisanych postów 756 Wiek 40 lat Na forum 294 dni Przeczytanych tematów 8705
ziki2000

Co logika podpowiada?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 270 Wiek 48 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 62351
Oxa w oxie i testy nie na MCT w jakie laby celować ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4660 Napisanych postów 3860 Wiek 34 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 21518
ziki2000

Ja jeśli chodzi o peptydy to używam Andro / Panax i jestem zadowolony

Michass90

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 99610 Napisanych postów 370620 Wiek 48 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1687760
ziki2000

Ok ale licz na urwanie dupy

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .