SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3258962

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 319 Napisanych postów 1911 Wiek 40 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 67172
Ostatnio przerobione opinia.
Squib - Antek inj, deka - bardzo dobre
Dna- cyp bardzo dobry nie widziałem różnicy z Andro i Squiba wszystkie tak samo czulem.
Kolega zawodnik bije z Dna prop, master i rurkę podjada i forma mega i środki bardzo dobre.
4
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 319 Napisanych postów 1911 Wiek 40 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 67172
W moim otoczeniu DNA bardzo dobre i biją to zawodnicy i goście na poziomie mistrzostw Polski , Europy w trójboju i wl .
Czemu jest taki anty pimp na to DNA?
3
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 25132 Napisanych postów 59784 Wiek 39 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 887602
Nie wiem czemu mozna się tylko domyślać...
U mnie też każdy kto leci DNA chwali.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 306 Napisanych postów 681 Wiek 34 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 8849
a ja sie do dna zrazilem od samego poczatku i nie chce miec z tym labem nic wspolnego
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Szacuny 4582 Napisanych postów 14599 Wiek 39 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 380693
jestesmy w internecie i kazdy zna kogos bylo wiele dobrych opini ale rowniez wiele slabych ostatnimi czasy i nawet tutaj badania lataly, ze w srodku(PODOBNO W POJEDNYCZYCH ROZLANIACH)nie bylo to co trzeba czy ze stezenie bylo zanizone... niech kazdy sobie mysli o dna co chce, dla mnie to taki sam lab jak byl np. moderion, sa pewniejsze rzeczy i do tego nie wiele drozsze. ja tam jednak wole nawet troszke doplacic do labow, ktorych wpadek tutaj nikt nie wrzucal.
4

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 83786 Napisanych postów 351230 Wiek 47 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1630102
Nie ma firmy bez wpadek
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 306 Napisanych postów 681 Wiek 34 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 8849
a cyber ;p ?
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 13124 Napisanych postów 18866 Wiek 31 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 339372
lordknaga
jestesmy w internecie i kazdy zna kogos bylo wiele dobrych opini ale rowniez wiele slabych ostatnimi czasy i nawet tutaj badania lataly, ze w srodku(PODOBNO W POJEDNYCZYCH ROZLANIACH)nie bylo to co trzeba czy ze stezenie bylo zanizone... niech kazdy sobie mysli o dna co chce, dla mnie to taki sam lab jak byl np. moderion, sa pewniejsze rzeczy i do tego nie wiele drozsze. ja tam jednak wole nawet troszke doplacic do labow, ktorych wpadek tutaj nikt nie wrzucal.

W punkt.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 83786 Napisanych postów 351230 Wiek 47 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1630102
sfdpowersfd
a cyber ;p ?

Kupilem 3 butle chyba trenu juz nie pamietam i poszly w kosz bo plywy farfocle i tego nie wbilem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 8601 Napisanych postów 81976 Wiek 47 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 693249
zolo333
W moim otoczeniu DNA bardzo dobre i biją to zawodnicy i goście na poziomie mistrzostw Polski , Europy w trójboju i wl .
Czemu jest taki anty pimp na to DNA?

Tutaj raczej jest pimp a nie antypimp
Choć już trochę wyeliminowany
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Obnizka