EXTRA RABAT NA DZIEŃ OJCA! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5064753

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 77 Wiek 39 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 7212
Witam, jakieś opinie do Hormonu Wzrostu. Miałem wcześniej Vertex zdecydowanie lepszy od Imperiala, ale niestety chwilowy brak. Może jest obecnie na rynku jakiś który daje rade. Pozdrawiam

Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2023-01-08 14:37:33
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 117 Napisanych postów 869 Wiek 33 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 10467
Coś na temat portugalskiego labo west ward wiecie? Dokładnie provi...
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3160 Napisanych postów 25139 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 416010
jabol_ek
Witam, jakieś opinie do Hormonu Wzrostu. Miałem wcześniej Vertex zdecydowanie lepszy od Imperiala, ale niestety chwilowy brak. Może jest obecnie na rynku jakiś który daje rade. Pozdrawiam

Zdecydowanie lepszy? To albo vertex był przesypany albo jakiegoś wała miales imperiala no org.imperial działa cały czas jak trzeba..
Z innych sprawdzonych u mnie to np. z Sody, z opinii innych np. Androchem czy Panax
2
...
Napisał(a)
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6832 Napisanych postów 16917 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 400587
jabol_ek

nie ze bym byl za imperialem, tylko robiles jakies badanie towaru w labie, ze vertex lepszy? czy masz takie odczucia?

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 50 Napisanych postów 220 Wiek 30 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 4112
Trena a z dose ostatnimi czasy wbijał ktoś?
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106580 Napisanych postów 378746 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712673
dose cały czas trzyma poziom tak wiec był bym spokojny
2

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
e-lite Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3630 Napisanych postów 36639 Wiek 43 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 261326
jabol_ek

Przecież to jedno i to samo
Chyba za jakiegoś walka miałeś
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 253 Napisanych postów 1174 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 22575
Exe od Actizy ok?

Never give up.

...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3160 Napisanych postów 25139 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 416010
Ok, potwierdzone badaniami estro. Bralem niedawno osobiście
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 190 Napisanych postów 252 Wiek 46 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 2125
lordknaga
jabol_ek

nie ze bym byl za imperialem, tylko robiles jakies badanie towaru w labie, ze vertex lepszy? czy masz takie odczucia?

Moglo tak byc jak pisze. Nie wiem jak jest teraz ale jakis czas temu vertex mial przesypana partie gh, bylo wiecej niz na etykiecie.

Sam bilem imperiala, androchem, vertexa. I za wielkiej roznicy nie czulem wiec pozostalem przy vertexie bo najkorzystniej mnie akurat wychodzi
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Dzien ojca
Polecane artykuły