SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4685842

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1083 Napisanych postów 672 Wiek 43 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 8397
Msoko65

Ma ktoś nazwę pewniaka na MCT ? W sumie te EO niby też dla takich alergików jak ja.Napewno olej z pestek mi nie podchodzi.

Hermes Pharma.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 151 Wiek 30 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 1300
Panowie, proszę o opinie na temat supreme pharmaceutical (test, npp, prima) i dose (tren)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106214 Napisanych postów 377401 Wiek 48 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1708720
Supreme nie znam,dose jest ok

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 29089 Napisanych postów 71048 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 548986
Dose ace aż łezka w oku ;)
1

"... Nie ważne czy dobrze, ważne że z efektem..."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1151 Napisanych postów 19836 Wiek 41 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 162921
Michass90
Panowie pytanie jak sie ma finasteryd na saa ?

Ma się tak że libido siada ale chroni prostatę..cos za coś

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5362 Napisanych postów 4265 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 24579
ziki2000
Michass90
Panowie pytanie jak sie ma finasteryd na saa ?

Ma się tak że libido siada ale chroni prostatę..cos za coś

Ze chroni prostatę to wiem :) ale wiadomo coś za coś nigdy nie ma róży bez kolca . Odnośnie libido to słyszałem historie o post finasteryd syndrome

Michass90

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 377 Napisanych postów 2027 Wiek 42 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 70631
Finasteryd działa tylko na teściu bo blokuje jego " przekształcenie" a bijąc dht czy pochodne to nie działa bo co ma blokować jak już przyjmujemy dht....
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 26 Napisanych postów 168 Wiek 47 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 2044
Mind f***er
Odlej trochę do kubka i przyłóż pod nos. Jak nic nie czuć, warto też posmakować odrobinkę, kilka łyczków, żeby się upewnić co do labu

Wlasnie testuje tevo. Zapach specyficzny jest, moze nie tak intensywny jak po aptece hinduskiej i po panaxsie czy androksie, ale jest intensywny. I tak ku woli scislosci dla tych mniej spostrzegawczych nie trzeba smakowac, nawet nachylac sie nad sraczem zeby poczuc tescia w wydalanym moczu. Wyobraz sobie taka sytuacje ,, inteligencie,, idziesz z psem na spacer ktory wacha szczyny suki i odwrotnie suka nicha szczyny psa ...po co! ?co tam czuje? HORMONY ,,BYSTRZAKU,, Dlatego sami madrzy inaczej beda robic sobie bekę z tego. A ci co wiedza o co chodzi nie komentuja tego. Pozdrawiam

kokos

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 286 Napisanych postów 811 Wiek 40 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 10151
Jak tu nie komentować
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Szacuny 6609 Napisanych postów 16411 Wiek 40 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 396672
tego jeszcze tutaj nie grali, beda sprawdzac jakie stezenie ma lab - wachajac szczyny z klopa za duzo internetu, trzeba sie wylogowac.
6

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .