SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3056034

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 749 Napisanych postów 714 Wiek 32 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 4155
Właśnie bije enan z Panax i strzały są bezbolesne zero bólu czy dyskomfortu po iniekcji

Michass90

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 33 Wiek 26 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 1838
franekyeti
Michass90
Panowie pytanie ktoś stosuje soki z Panax ? Moze się wypowiedzieć ?
Od ponad dwóch lat wbijam, i cały czas trzyma poziom. Wbijałem wszystkie ich teście i nogi mi nie ucieli ani nie kulałem po żadnym jak tutaj niektórzy piszą. Po strzale susty, czułem zawsze lekko dyskomfort

Ja testowałem też z ciekawości laby które mają słabą opinie na forum a mnie osobiście nie zawiodły, zawsze badałem. Nie będę nazwy wymieniał bo zacznie się g**** burza
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 85 Wiek 40 lat Na forum 349 dni Przeczytanych tematów 1802
Ja chciałbym tylko dodać że odblok po 4 miesięcznym cyklu robiłem na towarze od firmy boomlabs dokładnie 2x hcg, 21tab clomid i proviron 50 tab , samopoczucie na odbloku bardzo dobre , badania po 2 tygodniach od ostatniej tabletki clomidu i provironu praktycznie identyczne jak przed cyklem więc stwierdzam że towar działał prawidłowo.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 25 Na forum 155 dni Przeczytanych tematów 429
Panowie, proszę o opinie o organica Lab, hcg i teściu głównie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 749 Napisanych postów 714 Wiek 32 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 4155
Bartosz667
Ja chciałbym tylko dodać że odblok po 4 miesięcznym cyklu robiłem na towarze od firmy boomlabs dokładnie 2x hcg, 21tab clomid i proviron 50 tab , samopoczucie na odbloku bardzo dobre , badania po 2 tygodniach od ostatniej tabletki clomidu i provironu praktycznie identyczne jak przed cyklem więc stwierdzam że towar działał prawidłowo.

Na tym BoomLabs widziałem tescia w tabsach co mnie zaciekawiło

Michass90

...
Napisał(a)
Usunięty przez lodzianin1 za pkt 1 regulaminu
Specjalista
Szacuny 69 Napisanych postów 50 Wiek 40 lat Na forum 87 dni Przeczytanych tematów 953
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 43 Napisanych postów 167 Wiek 46 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 4382
colin2000
METHANDIENONE ruski oryginał dział. Tabletki miały po 5mg a była tęż podróbka co tabletki kruszyły sie już w opakowaniu - 0 działania. Nawet wata upcheieta w słoiczku nic nie dawała :-%

O o o taką miałem właśnie.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 77 Napisanych postów 522 Wiek 36 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 20718
colin2000
Metka z aurora revedies ktoś stosował?

Może metka kosztuje gorsze może nikt jej nie podrabia ale lepiej zapytać.Chyba że chcesz mieć wykluczony tydzień z cyklu bo jeść nie będzie ci się chciało, będzie zapychać ,zbierać ci się na wymioty.
Tak więc dobrze że pytasz,warto pytać nawet o podstawy,że ktoś tam napiszę że np każdy teść działa to chyba mu bez różnicy czy kupi tescia który ma deklarowane stężenie czy ma np 50%
Jakie kupić auto?bez różnicy ,każde będzie jeździć ;) pozdrawiam
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 77 Napisanych postów 522 Wiek 36 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 20718
Michass90
Właśnie bije enan z Panax i strzały są bezbolesne zero bólu czy dyskomfortu po iniekcji

Kolega też chwali sobie Panaxa...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Dokładnie mam kilka środków z Panax i jest ok co by to nie było nie ma żadnych problemów po iniekcji itp wszystko jak najbardziej ok

Michass90

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Sztos