Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
51
Napisanych postów
118
Na forum
1 rok
Przeczytanych tematów
6648
kamilzaw111
Witam wszystkich. Czy HCG od endogenic warte polecenia ? I dwa czy można to wymieszać ze zwykła woda źródlana? Bo w zestawie nie ma niestety roztrwoni.
jak najbardziej godne polecenia ! ja miałem z woda w zestawie ale może cos się zmieniło.... kup sól fiziologiczną jak inni radzą i będzie cacy :)
Szacuny
5120
Napisanych postów
13129
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
771252
Blazkobb
Tomi5991
Marjooood
Hcg Magnus ?
Używam, działa
Jak czujesz, że działa? Bo chyba 5 osób już wrzucało na badania i z tego co kojarzę to brak jakiegokolwiek stężenia.
No zgadnij dlaczego piszę, że działa mimo że tam nic nie ma
1
"Wszystko co teraz potrzebujesz to odrobina wyobraźni...Wasza wyobraźnia czy w to wierzycie czy nie, jest zwiastunem szczęścia jakie zagości w waszym życiu. Jeśli nie jesteś w stanie wyobrazić sobie tego jak może być, to nie oczekuj, że kiedykolwiek to ujrzysz spoglądając w lustro"
Szacuny
363
Napisanych postów
985
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
24890
Badanie z lutego, to taki chyba teraz standard w UG HCG, oprócz endogenica i actizy w wiekoszosci UG jak widziałem badania były podbne stężenia. W Panaxie HCG było 0
Szacuny
5120
Napisanych postów
13129
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
771252
Clenu w magnusie tez nie uświadczycie ;P
"Wszystko co teraz potrzebujesz to odrobina wyobraźni...Wasza wyobraźnia czy w to wierzycie czy nie, jest zwiastunem szczęścia jakie zagości w waszym życiu. Jeśli nie jesteś w stanie wyobrazić sobie tego jak może być, to nie oczekuj, że kiedykolwiek to ujrzysz spoglądając w lustro"
Szacuny
1151
Napisanych postów
19836
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
162922
Patriotaa
Badanie z lutego, to taki chyba teraz standard w UG HCG, oprócz endogenica i actizy w wiekoszosci UG jak widziałem badania były podbne stężenia. W Panaxie HCG było 0
Te badania mozesz włożyć między bajki, strona która je zamieszcza pisze do firm ze za kasę są w stanie dawać badania na korzyśc danych firm itd...a więc wiesz
Juz psychogenetic firma koleś o tym pisał
Szacuny
363
Napisanych postów
985
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
24890
Masz przecież odnośniki do labu żebyś mógł sobie sprawdzic prawdziwość wyników więc w jaki sposób mieli by niby kontrolować wyniki stezen? Sporo labow jest tam sprawdzonych i dużo pokrywa się z tym co np poleca się tutaj więc trochę mi ciężko uwierzyć w ta teorie no ale nie mówię że nie masz racji
A problem ze stezeniami HCG to jest fakt, ja teraz bije shree i mam badanie ze siedzi tam 5000 ale szczerze to mam tak samo pewne wątpliwości
Zmieniony przez - Patriotaa w dniu 2023-10-05 10:38:20