EXTRA RABAT NA DZIEŃ OJCA! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5084949

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 757 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 39076
Przyzwyczaję się :) Najważniejsze, żeby lab był dobry bo chciałbym zrobić zapasy :D
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 39466 Napisanych postów 92913 Wiek 40 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 965402
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 56 Napisanych postów 161 Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 3561
Krzychu79
rtt
dmq92
Zrobiłem zapas andro sobie bo mówię pewny lab kurde to warto i wzialem dla kuzyna i 2 kumpli viagre. I ch** nie dziala. Ja p******e szkoda slow.

calkiem mozliwe aby jedna dzialala druga nie tabletka
napewno gh z andro to lipa
soki i tab na ogol dobre i tanie + dlugo na rynku . Pare wpadek mialo andro ale na ogol ok lab

Kolejna ciekawostka. Bo w badaniech wyszlo, ze ma 100% deklarowanego stezenia

Skąd te info ze niby gh andro lipa?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11185 Napisanych postów 51989 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
pawel82
n-gage
Ja dopiero miałem pierwszy strzał w życiu więc trochę boli :)

Zazwyczaj jest tak że pierwszy i czasami drugi strzał boli...przy trzecim zapewne będzie już ok...
Inaczej jest z propem bo nie każdy go toleruje i boli za każdym razem a innego nie boli w ogóle...
Jeszcze jest kwestia iniekcji żeby była prawidłowo zrobiona

Zmieniony przez - pawel82 w dniu 2019-05-14 18:27:31

Ja zaczynalem od propa genamed i cala butle amputacja nog.... na enanie potem luz
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 3779 Napisanych postów 9621 Wiek 46 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 407794
dmq92
pawel82
n-gage

Zazwyczaj jest tak że pierwszy i czasami drugi strzał boli...przy trzecim zapewne będzie już ok...
Inaczej jest z propem bo nie każdy go toleruje i boli za każdym razem a innego nie boli w ogóle...

Mi genik prop i susta wchodzily elegancko. Z reszta, w sumie to przez dwa lata nie mialem zadnach problemow. Master BM troche szczypal, a jedyna wtopa na maxa to cypek z mediny. Moj pierwszy vial Ale wtedy durny bylem Chodzic nie moglem, ale bilem

Ja zaczynalem od propa genamed i cala butle amputacja nog.... na enanie potem luz
1

OnGear

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 178 Napisanych postów 799 Wiek 36 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 8197
rogidogi
n-gage
Panowie, jaki enan na dzien dzisiejszy bedzie najpewniejszy?

Bm Bioniche testy bilem i zadowolony, teraz Bm leci cypionat.

Jak bm cypio ?,
badales poziom czy cos , dlugo juz lecisz?
Ja tez jade bm cypio juz drugi tydzien przechodzilem z nexium , ogolnie badania za tydzien robie bo jestem mega ciekawy ile tam bedzie ale ogolnie czuje sie dobrze na tym bm libido fajne itd...

Zmieniony przez - Thomas07 w dniu 2019-05-14 19:23:51
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 178 Napisanych postów 799 Wiek 36 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 8197
Krzychu79
dmq92
pawel82
n-gage

Mi genik prop i susta wchodzily elegancko. Z reszta, w sumie to przez dwa lata nie mialem zadnach problemow. Master BM troche szczypal, a jedyna wtopa na maxa to cypek z mediny. Moj pierwszy vial Ale wtedy durny bylem Chodzic nie moglem, ale bilem

Propa genamedu nie bilem , ostatni prop jaki bilem to przeterminowany 4 miesiace adro hehe urywal dupe ale dzialal a tak powaznie to prop z nexium z parti m302 byl jak zloto zero czucia iniekcji a sam towar juz bylo na drugi dzien czuc i fajne libido i pobudzenie takie typowe dla propa
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2010 Napisanych postów 3646 Wiek 36 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 78425
n-gage
Mam dostęp do Enana z DNA, Malay, Bioniche Pharma, Alchemia

Bioniche enana bym wzial, aktualnie bije i jest moc. Pozatym z kazdej innej firmy cos bralem i zawsze bylem zadowolony.
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 27 Napisanych postów 581 Wiek 33 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 20447
Towar z bm czy advanced anabolic ?? Chodzi o Deke głównie
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 361 Napisanych postów 525 Wiek 45 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 3144
Thomas07
rogidogi
n-gage
Panowie, jaki enan na dzien dzisiejszy bedzie najpewniejszy?

Bm Bioniche testy bilem i zadowolony, teraz Bm leci cypionat.

Jak bm cypio ?,
badales poziom czy cos , dlugo juz lecisz?
Ja tez jade bm cypio juz drugi tydzien przechodzilem z nexium , ogolnie badania za tydzien robie bo jestem mega ciekawy ile tam bedzie ale ogolnie czuje sie dobrze na tym bm libido fajne itd...

Zmieniony przez - Thomas07 w dniu 2019-05-14 19:23:51

Troche juz lece, badalem tylko estro i prolke bo leci test/nandro BM i oba wysoko do zbicia byly.
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Syrop
Polecane artykuły