-10% NA NIEPRZECENIONE PRODUKTY KOD:PROMO10 - SPAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4994755

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 267 Wiek 5 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 4903
Czyli co do andro sugerować się tylko cena u dilla i tyle bo wiadomo co inny to inna cena hehe
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 87 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 3950
Witam czy ktos testowal HGH ANKEBIO? Jakies opinie?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51967 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Świnia3 a pierwsze slysze o tej firmie ....
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 13 Wiek 36 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 156
Tak turanabol androchem dobry kilku znajomych chwali!!
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 34 Wiek 35 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 7194
ANDROXEN TESTOXEN E250 ostatnio wpadł mi w ręce. Jak z zawartością warto bić. Kiedyś wcześniej używałem NEXIUM. Które z tych dwóch lepiej klepie?
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3124 Napisanych postów 25105 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 415505
pierwsze nie znam a Nexium cały czas wysoki poziom , śmiało można brac
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 754 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 27684
Prubowal ktos teraz enan z medine?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 3778 Napisanych postów 9621 Wiek 46 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 407794
Verrum
Prubowal ktos teraz enan z medine?

Ja mam wstret po moim pierwszym podejsciu bo trafilem zle ugotowanego cypa i juz wiecej nie kupowalem. Ale sporo znajomych bije i mowia, ze ok.

OnGear

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 687 Napisanych postów 249 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1232
jackss
ANDROXEN TESTOXEN E250 ostatnio wpadł mi w ręce. Jak z zawartością warto bić. Kiedyś wcześniej używałem NEXIUM. Które z tych dwóch lepiej klepie?

NEXIUM NADAL TRZYMA WYSOKI POZIOM . BIERZ NEXIUM NIE POZAŁUJESZ....
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 573 Napisanych postów 1290 Wiek 41 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 27109
Androxen jeszcze istnieje ciekawe nexium na pewno będzie git

Dugi

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły