Masełko FaHej, ktoś poleci dobry oxandrolon? Kilka osób już mi powiedziało, że obecnie prawie w żadnej oxie w PL niema oxy, co najwyżej 10% a reszta to vino..
Nie słuchaj idiotow oxa bez problemów jest do kupienia
Ilość wyświetleń tematu: 3534451
Masełko FaHej, ktoś poleci dobry oxandrolon? Kilka osób już mi powiedziało, że obecnie prawie w żadnej oxie w PL niema oxy, co najwyżej 10% a reszta to vino..
lordknagabo to szata graficzna kopie a nie towiec, im nowsza szata, tym slabszy towar - tego jeszcze tutaj nie grali, przez prawie 2.5k stron![]()
Zmieniony przez - lordknaga w dniu 6/4/2022 7:21:29 PM
lodzianin1Masełko FaHej, ktoś poleci dobry oxandrolon? Kilka osób już mi powiedziało, że obecnie prawie w żadnej oxie w PL niema oxy, co najwyżej 10% a reszta to vino..
lodzianin1Masełko FaHej, ktoś poleci dobry oxandrolon? Kilka osób już mi powiedziało, że obecnie prawie w żadnej oxie w PL niema oxy, co najwyżej 10% a reszta to vino..
Eagle13Mało się tu udzielam bo nie mam powodu ale sobie lubię poczytać na poprawę nastroju, ale ten temat mógłby być dostępny od poziomu 30IQ to mało osób by miało tu dostęp bo jak nie raz czytam to przecieram oczy bo nie wierzę.
braindeadsWitam panowie,proszę o pomoc,czy elephanty sa dobre ? I
Nasz sklep
Mega promocja