-10% NA NIEPRZECENIONE PRODUKTY KOD:PROMO10 - SPAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4990718

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6719 Napisanych postów 16823 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 399833
robilem przy lekach - orale i plyny, nie slyszalem i nie widzialem czegos takiego... w obu przypadkach, jak cos idzie do kapsulizacji czy tam tablet pressu, jest to robione, mieszane itd, w innym obszarze, i po testach slane do podzielenia (ampy, tabsy) wiadomo, ze heniek w piwni nie zawsze bedzie mial sprzet a testy nie istnieja ale w obu przypadkach(oral,plyn) stezenie moze byc zj**ane, tylko podczas miksowania, ktos doda za malo sub. aktywnej i tak wychodza te laby, ktore deklaruja wiecej niz maja, bo zydza. i w jednym i w drugim przypadku,jak masz sprzet i sa. trzymane proporcje jak maja byc, nie da rady sp******ic, chyba ze naprawde ktos to miesza chochla

jak w firmie robilem jeden proces witamint d dla dzieciakow, to do baniaka szlo 1000l oliwy + jakies dodatki w tym kilkanascie litrow "smaku" to witamine wyliczalismy w mg i zeby nie sklamac, aktywnej do tej pojad tony szlo jakies 300-400g...
7

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 38 Wiek 27 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 2948
Z jakiej firmy yohe najlepiej?
2
...
Napisał(a)
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 9178 Napisanych postów 83490 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 705885
Z Andro
3

TRENINGI KATOWICE

KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/ 

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 38 Wiek 27 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 2948
A jeżeli nie mam dostępu do andro?
...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22084 Napisanych postów 31925 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 885881
...
Napisał(a)
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6719 Napisanych postów 16823 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 399833
teraz kazdy bedzie ci wymienial firme a ty jak w totlotuku, bedziesz sobie losowal nazwe brandu? jw. napisz moze do czego masz dojscie, bo tak bedzie latwiej?

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Początkujący
Pro nutrition, monster no i te co są na necie typu wxn labs
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 44 Napisanych postów 274 Wiek 4 lata Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 3007
TwardyWarmianin
Pro nutrition, monster no i te co są na necie typu wxn labs

Monster chwalony przez wszystkich tu ;)
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1000 Napisanych postów 520 Wiek 33 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 11423
Ale Andro też jest w necie, więc nie wiem w czym problem. Na alledrogo i 2 stronkach.
1
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 44 Napisanych postów 274 Wiek 4 lata Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 3007
Wyj**ongos
Natural100procent
O Medical Pharma coś słyszeliście? Ja słyszałem dobre opinie, więc zakupiłem pełen cykl na 5tyg najblizych tygodni od nich
Test, primo, oxa 750/400/490 week
Z cyklem ruszam dopiero za 2tyg, więc nie mogę ocenić działania, ale ciekawy jestem czy ktoś z was miał styczność z tym labem ;)

Lab dla mnie dobry i znany w zeszłe wakacje leciałem enan i master e. siadło bardzo fajnie. Obecnie znajomy z, którym ćwiczę regularnie leci ich HGH i tez sobie chwali. Z orali to ciężko powiedzieć, bo z tym rożnie może być nawet w najpewniejszych labach zdarzają się wpadki.

Dziękuje, nie mogę się doczekać aż wskoczę ja cykl
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły