-10% NA NIEPRZECENIONE PRODUKTY KOD:PROMO10 - SPAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5056266

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 44 Napisanych postów 274 Wiek 4 lata Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 3007
LevelPl
Natural100procent
Cześć. Mam dwa pytania.
Czy środek Meldonium jest podrabiany, a jak tak, to jak często można się nadziać na podróbkę.

Drugie pytanie, to jaka jest sensowna dawka, bo zaleca się stosować maksymalną dawkę 1gr na dobę podzieloną na dwie, ale zalecenia to jedno, a praktyka to drugie.
Więc jak to jest z tym dawkowaniem?

Zmieniony przez - Natural100procent w dniu 2024-06-20 22:27:13

Nie spotkałem się, nie jest to popularny i mega wow środek i w dodatku u Ukrow kupujesz w aptece bez recki ;)

Nie jest mega wow?? A to ciekawe, no to chyba poszukam innego środka na poprawę wydolności:D zacząłem biegać i potrzebuję wspomagania ;)
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 44 Napisanych postów 274 Wiek 4 lata Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 3007
Piękny/młody
Stary d****i to tu nie szukaj , nie ty ...

Stary, w sumie mógłbym wdać się w dyskusję z Tobą, ale tylko dla zabawy, bo innego sensu to ja w tym nie widzę, aczkolwiek i tak podziękuję ;) daj spokój.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 177 Napisanych postów 600 Wiek 37 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 13672
Natural100procent
LevelPl
Natural100procent
Cześć. Mam dwa pytania.
Czy środek Meldonium jest podrabiany, a jak tak, to jak często można się nadziać na podróbkę.

Drugie pytanie, to jaka jest sensowna dawka, bo zaleca się stosować maksymalną dawkę 1gr na dobę podzieloną na dwie, ale zalecenia to jedno, a praktyka to drugie.

Nie spotkałem się, nie jest to popularny i mega wow środek i w dodatku u Ukrow kupujesz w aptece bez recki ;)

Nie jest mega wow?? A to ciekawe, no to chyba poszukam innego środka na poprawę wydolności:D zacząłem biegać i potrzebuję wspomagania ;)

Cardaryna?
2
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 64 Napisanych postów 134 Wiek 31 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 6626
Natural100procent
LevelPl
Natural100procent
Cześć. Mam dwa pytania.

Osobiście polecam Salbutamol. Biorę od 4 dni i już jestem zaskoczony jak leci mi cardio :)
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 259 Napisanych postów 827 Wiek 40 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 10645
Właśnie co do Sally, bierze się każdego dnia czy tylko w treningowe? Styka jak będzie 4 dni w tyg ?
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 64 Napisanych postów 134 Wiek 31 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 6626
Piękny/młody
Właśnie co do Sally, bierze się każdego dnia czy tylko w treningowe? Styka jak będzie 4 dni w tyg ?

Ja zażywam codziennie, max do 14 godziny.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 5685 Napisanych postów 4540 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 26680
Ja jak wchodzę na sally to biorę z rana jakoś w południe i w dzień treningowy też PRE

Michass90

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 26 Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 1020
Panowie jakiego Heliosa warto obecnie brać?
...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22127 Napisanych postów 31966 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 886461
...
Napisał(a)
Znawca
pyrson123
Natural100procent
LevelPl
Natural100procent
Cześć. Mam dwa pytania.

Osobiście polecam Salbutamol. Biorę od 4 dni i już jestem zaskoczony jak leci mi cardio :)

O właśnie Sallyz zapomniałem o nim dzięki, że przypomniałeś. Wskoczę sobie na niego wlasnie ;)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Michalki
Polecane artykuły