-10% NA NIEPRZECENIONE PRODUKTY KOD:PROMO10 - SPAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5053988

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6821 Napisanych postów 16911 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 400529
moderiona juz podobno nie ma co do nexium, to sam przerabialem kilka srodkow i wzialem tego troche na zapas, bo cena spoko i nie mialem wtopy. ale jak czytam komenty(co do malaja czy tam innego labu to bylo) 'dil mi powiedzial, ze w enanie jest prop' to jak on to sprawdzil, pewnie roidtestem, bo ludzie mu sie zalili ze 'czuja propa a nie enana' i powiedzial ' a ch** mi w dupe, wydam 100zl bo klientela narzeka' czy od samego kucharza bierzesz ?

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22127 Napisanych postów 31966 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 886452
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 884 Napisanych postów 2956 Wiek 39 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 94490
Tukoz
royal pharma wino super, przeszedlem na androchem i lipa. Susta androchem niby ok ale wrzucilem mixa z central pharma i roznica w libido spora. Chyba androchem opadl troche.

Trochę się uśmiałem jadłem clen royala i padaka straszna. Ja bilem testy andro i na badaniach test w kosmosie kuzyn na teście centrala ledwo normę przeskoczył
1

kaczo

...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22127 Napisanych postów 31966 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 886452
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1627 Napisanych postów 5988 Wiek 36 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 73609
lordknaga
moderiona juz podobno nie ma co do nexium, to sam przerabialem kilka srodkow i wzialem tego troche na zapas, bo cena spoko i nie mialem wtopy. ale jak czytam komenty(co do malaja czy tam innego labu to bylo) 'dil mi powiedzial, ze w enanie jest prop' to jak on to sprawdzil, pewnie roidtestem, bo ludzie mu sie zalili ze 'czuja propa a nie enana' i powiedzial ' a ch** mi w dupe, wydam 100zl bo klientela narzeka' czy od samego kucharza bierzesz ?

Moderion chyba jednak ciagle jest bo bije T400 aktualnie z tego co wiem to dosyc niedawno pojawil sie ten srodek w ofercie ale roznie moze byc. Nie jeden lab juz sie zawijal zanim zdazyl sie pojawic
2
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11184 Napisanych postów 51983 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Na logike. Znika moderion ktory sie krystalizowal mial ch**owe opakowania itp. Pojawia sie dna w tych samych zrodlach. Hmmm
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 309 Napisanych postów 1001 Wiek 40 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 27373
Luki9595
No nie wierz mi ze nie jestem zwykłym kowalskim ;) najlepsze to ze genamed tańszy a trzepie ładnie a nexium czy to brałem turę to lipa meta lipa brałem cypka to libido dramat :p nie wiem czemu tak jest z tym nexium

to kim jestes pochwal sie....co to za figura z Ciebie
1
...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2250 Napisanych postów 9140 Wiek 37 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 473846
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 39466 Napisanych postów 92913 Wiek 40 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 965402
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Michalki
Polecane artykuły