Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4984591

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1112 Napisanych postów 19836 Wiek 41 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 162922
Tak , u mnie jak jest wypełniacz celuloza to nawet GW czy primka ace w Rab powoduje bekanie zgniłym jajkiem i bóle brzucha
Testowałem pare razy i zawsze tak samo jak jest celuloza
Brałem specjalne enzymy trawienne i cis ram pomagało ale tak czy inaczej apetyt slaby był
A jak daje bez celulozy jako wypełniacz to tych objawów brak

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106407 Napisanych postów 378486 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712015
Pamiętam miałem winko w syropie to 8 tyg przeleciałem na nim właśnie tylko dawka szła 50 mg jednorazowo do śniadania

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 39 Wiek 34 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 9769
Jak aktualnie Vertex? Test, tura, bold, deka, tren? Oraz drugie pytanko o HCG Virtutis, actiza, magnus?

edit: aktualnie Cabergoline firmy teva z Włoch ktoś testował? Zwykły cabaser słaby dostep

Zmieniony przez - BeSaint w dniu 2022-10-14 09:16:34
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 841 Napisanych postów 13754 Wiek 52 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 127300
Bite w swoim czasie testy i tren e Vertexa i były bdb. Ostatnio późną wiosną jedzona turka i też bez zastrzeżeń.
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1112 Napisanych postów 19836 Wiek 41 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 162922
IONS tabsy nie ma nikt ulotki ? czy nic nie pisza o wypełniaczu ?

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 73 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 3117
Witam panowie powiedzcie mi jak to jest z tymi ampułkami Vertexa wiadomo ze nie sa równo lane ale czy trzymają stężenie ?
Mam dylemat ponieważ biorę 150mg NPP i kwestia taka ze z trzech ampułek wyjdzie mi jeden shot normalny ale już w kolejnym brakuje i teraz kwestia czy dobierać z kolejnej czy walić tak jak jest.
...
Napisał(a)
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6718 Napisanych postów 16821 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 399806
kikan181
Witam panowie powiedzcie mi jak to jest z tymi ampułkami Vertexa wiadomo ze nie sa równo lane ale czy trzymają stężenie ?
Mam dylemat ponieważ biorę 150mg NPP i kwestia taka ze z trzech ampułek wyjdzie mi jeden shot normalny ale już w kolejnym brakuje i teraz kwestia czy dobierać z kolejnej czy walić tak jak jest.

nie czaje za bardzo pytania? czy stezenie trzyma, to jedynie ci lab odpowie, jak wyslesz srodek... a jak myslisz ze masz np. 100mg w 1ml a masz zalane 0.8ml to nie bedziesz przeciez miec 100mg a 80.

jak masz ampy to musisz kombinowac, najlepiej nabrac reszte z przelamanej do swiezej pompy i tam zostawic do czasu nastepnego szota.

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106407 Napisanych postów 378486 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712015
Kupuj w 10 ml jak w jednej masz nalane 1 ml w innej 0.7 to po prostu cie oszukują
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 39 Wiek 34 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 9769
kikan181

ja mam sporo Vertexa aktualnie i jak zaciągałem do pompki to idealnie 1ml
...
Napisał(a)
Usunięty przez lodzianin1 za pkt 1 regulaminu
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 73 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 3117
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Alldeynn
Polecane artykuły