-10% NA NIEPRZECENIONE PRODUKTY KOD:PROMO10 - SPAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4996202

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 117 Napisanych postów 865 Wiek 33 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 10416
Michał3737
No wlasnie bo tak powinno być pewnie a jest w aptekach juz hcg oprócz ovitrelle?

Zivafert 5000 ui.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 235 Napisanych postów 784 Wiek 48 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 12852
LDL
Michał3737
No wlasnie bo tak powinno być pewnie a jest w aptekach juz hcg oprócz ovitrelle?

Zivafert 5000 ui.

Oraz
Eutrig-HP.
1
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 82 Wiek 40 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 4604
SięNiePoddawaj
A skąd to wziąłeś że tak powinno byc?

Zawsze co mialem hcg to tak sie rozpuszczalo oczywiscie dzialajace no chyba ze jestem w błędzie i nie zawsze sie tak szybko rozpuszcza a działa
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 32 Wiek 36 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 4509
Które underowe HCG trzyma w miarę poziom i nada się do odbloku?
...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22091 Napisanych postów 31933 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 885982
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 117 Napisanych postów 865 Wiek 33 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 10416
A o MSD coś wiecie?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 316 Napisanych postów 832 Wiek 36 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 11708
Michał3737
SięNiePoddawaj
A skąd to wziąłeś że tak powinno byc?

Zawsze co mialem hcg to tak sie rozpuszczalo oczywiscie dzialajace no chyba ze jestem w błędzie i nie zawsze sie tak szybko rozpuszcza a działa

Każde dobre HCG powinno się rozpuszczać ładnie po kontakcie z rozpuszczalnikiem. Na ulotce zivafert aptecznego ostatnio czytałem i nawet pianka nie powinna się robić. Nie powinno się też tego potrząsać więc samo powinno ładnie się rozpuścić. A jak mam ci polecić hcg to chyba tylko apteka. Ug troche loteria ostatnio, może nawet jest tam gonadotropina, ale czy w stężeniu deklarowanym? A nie zbadasz tego i wyczuć w małej dawce ciężko jednak.
...
Napisał(a)
Ekspert
A czemu nie można potrząsać?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 82 Wiek 40 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 4604
Dzis bylem w aptece w tej mojej prowincji akurat tego zivafert ani eutrig nie ma w hurtowniach przynajmiej taka odpowiedź uslyszałem tylko ovitrelle ktore zdecydowanie sie nie opłaca także smiem twierdzić ze te moje greckie msd a z boku kartonika organon poleci do kosza nawet nie czuć tego bólu podczas iniekcji domiesniowej jak sie za szybko wstrzyknie.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 316 Napisanych postów 832 Wiek 36 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 11708
LDL
A czemu nie można potrząsać?

Nie mam pojęcia. Poleciałem aż do lodówy zrobić fotke. Tam jest o tej piance też

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły