ziki2000Te 60 dni to pisze na ulotce hcg ?? :>
W ulotce Pregnylu nie ma takiej informacji......
Ilość wyświetleń tematu: 4744168
frankieziki2000Te 60 dni to pisze na ulotce hcg ?? :>
W ulotce Pregnylu nie ma takiej informacji......
ZemialSięNiePoddawajTen smero zobaczył jakieś badania fake od analizybiałek i teraz sieje tak ciągle ferment. Miał sam zbadadać ale na gadaniu się skonczyło jak zawsze
Fake nie fake na razie żaden producent nie zechciał się odnieść do tego. Dla mnie to znaczy jedno, że ma mnie w dupie i ponieważ ja siebie szanuje to dopóki nie pojawi się reakcja rezygnuje z nich. Są laby co im fake badania wyszły dobrze. Gdyby każdy miał szacunek większy do siebie niż do swojego dilla, to żadnemu producentowi do głowy by nie przyszło wypuścić niesprawdzony towar. Jest czas nabić proch w butle to niech się znajdzie czas na badania i nie będzie potem dywagacji czy ktoś zrobił fake czy nie, a towar się sam będzie pimpowal bez pomocy.
ziki2000vitaminaCCo się dzieje kolejne lab zamykaj, chca wyczyścić kraj?
A co zamknęli ??
SięNiePoddawajZemialSięNiePoddawajTen smero zobaczył jakieś badania fake od analizybiałek i teraz sieje tak ciągle ferment. Miał sam zbadadać ale na gadaniu się skonczyło jak zawsze
Fake nie fake na razie żaden producent nie zechciał się odnieść do tego. Dla mnie to znaczy jedno, że ma mnie w dupie i ponieważ ja siebie szanuje to dopóki nie pojawi się reakcja rezygnuje z nich. Są laby co im fake badania wyszły dobrze. Gdyby każdy miał szacunek większy do siebie niż do swojego dilla, to żadnemu producentowi do głowy by nie przyszło wypuścić niesprawdzony towar. Jest czas nabić proch w butle to niech się znajdzie czas na badania i nie będzie potem dywagacji czy ktoś zrobił fake czy nie, a towar się sam będzie pimpowal bez pomocy.
Średnio co Dwa tygodnie wychodzi fejk badanie. Widziałem 3 różne badania tego samego batcha i każdy z innym wynikiem. Ty tak poważnie ze maja się odnosić do każdego badania swoim badaniem?
vitaminaCziki2000vitaminaCCo się dzieje kolejne lab zamykaj, chca wyczyścić kraj?
A co zamknęli ??
Dna, Aquilla, Core, Verte, Anabolix, Egzo...
vitaminaCziki2000vitaminaCCo się dzieje kolejne lab zamykaj, chca wyczyścić kraj?
A co zamknęli ??
Dugi
erwinoosvitaminaCziki2000vitaminaCCo się dzieje kolejne lab zamykaj, chca wyczyścić kraj?
A co zamknęli ??
aż tyle tego? a jakiś konkretny powód?
<<<Champions
are Made
Not Born>>>