SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3530207

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 87122 Napisanych postów 355225 Wiek 47 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1641996
Przeciez cabaser i dostinex w Polsce kupisz u dila bez problemow
To bym nie szukal ug
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Szacuny 21544 Napisanych postów 71004 Wiek 40 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 574828
maćkowiak
Jakie opinie ma teraz tren ace z Malay Tiger ten 1ml/100mg lub 1ml/150mg miał ktoś styczność z tym trenem ace proszę o opinie dzięki pozdro

Jest dobry.

Helionus
Bry,
Cabaser w jaka firmę celować teraz najpewniej?

Caberbol 1mg BM lub Dostinex.
4

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 178 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 28567
Rayo_Hamilton
Brachu nie przesadzaj po prostu byłem ciekawy tego labu nigdy nie mówię że nie spróbuję różnie w życiu bywa nie z tych ludzi jestem ...

zrobiłem tak samo i nigdy więcej. przedwczoraj wbiłem w uda 4ml enana DNA, może coś ruszy.

Chain Reaction - Basic Channel...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 51 Wiek 25 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 2282
VAINQUEUR
Rayo_Hamilton
Brachu nie przesadzaj po prostu byłem ciekawy tego labu nigdy nie mówię że nie spróbuję różnie w życiu bywa nie z tych ludzi jestem ...

zrobiłem tak samo i nigdy więcej. przedwczoraj wbiłem w uda 4ml enana DNA, może coś ruszy.

Mnie dalej nic nie rusza wszyscy mówią że waga do góry a waga stoi w miejscu tylko mnie zalewa od tego DNA nigdy więcej odradzam na przyszłość
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3333 Napisanych postów 5913 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 172476
Moze nie wina towaru a diety ? Ja wale teraz enan i wszystko jest ok jeśli masz wątpliwości co do towaru zrób badanie testosteronu i będziesz miał wszystko jasno przedstawione bo jeśli towar jest naprawdę lipa to szkoda czasu marnować i
3
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 27 Napisanych postów 78 Wiek 33 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 18530
Miał ktoś sytuację żeby w nowej partii vir-provigilu (brązowe opakowanie) nie wchodziły kody?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 51 Wiek 25 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 2282
rYchUmTk
Moze nie wina towaru a diety ? Ja wale teraz enan i wszystko jest ok jeśli masz wątpliwości co do towaru zrób badanie testosteronu i będziesz miał wszystko jasno przedstawione bo jeśli towar jest naprawdę lipa to szkoda czasu marnować i

Wiesz jem tak samo przeważnie tyle samo posiłków na badania też się wybieram ewentualnie dorzucę więcej tłuszczy do diety , też wbijam enan na razie poszły dwa strzały poniedziałek 1 ml , czwartek 2 ml dam jeszcze trochę czasu i trochę dietkę podreperuje nie skreślam jeszcze może faktycznie też gdzieś wina diety teraz więcej treningów praca nocki itd
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3333 Napisanych postów 5913 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 172476
Enan to długi estr wiec daj mu trochę czasu bo dopiero wystartowales i ze tak z ciekawości zapytam ile kcl dziennie zjadasz ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
rYchUmTk
Enan to długi estr wiec daj mu trochę czasu bo dopiero wystartowales i ze tak z ciekawości zapytam ile kcl dziennie zjadasz ?

3500 kcal czasami więcej idzie , no wiadomo poczekam trochę bo to enan
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 87122 Napisanych postów 355225 Wiek 47 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1641996
Rayo_Hamilton
VAINQUEUR
Rayo_Hamilton

Mnie dalej nic nie rusza wszyscy mówią że waga do góry a waga stoi w miejscu tylko mnie zalewa od tego DNA nigdy więcej odradzam na przyszłość

Dwa tyg temu byles 12 ttg na cyklu i bylo ok? https://www.sfd.pl/Jakie_środki_dobrać_do_dalszego_cyklu_-t1206183.html

Poza tym 120 gram bialka i sie dziwisz ze nie idzie?
Ciezko zrobic badania za 25 zl i sprawdzic??
2
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

WHEY premium