CZAS NA SPALANIE, ZGARNIJ -40% Z KODEM: BURN40
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5114321

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106698 Napisanych postów 378979 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1713342
Uriel_
Witam panowie

Na wstępie zaznaczam że jestem osobą wiarygodna i na SFD byłem już jak 80% z was sikała jeszcze w majtki

O czym dzisiaj wam napisze jako że nie znam rynku polskiego i wiem że takie firmy jak Androchem i Ions istnieją tak o reszcie nie mam pojęcia Co wy tu macie i co chwalicie,nie wiem na ile lab diagnostyka białek we Wrocławiu jest labem wiarygodnym,ale ludzie z którymi się kontaktowałem i pokazali mi wiele badań środków dostępnych na waszym rynku są jak najbardziej wiarygodne i myślę że też mocno szanowane w tym sporcie Jak kogoś interesuje To kilka postów wcześniej czytać

A więc do rzeczy bo ja jak zwykle się rozpisze

Na wstępie napisze od siebie że często powtarzane słowo testosteron obojętnie z jakiej firmy będzie działał jest G prawda i na polskim rynku nawet środki z tak taniego surowca są podrabiane a bardziej ugotowane zeszczypyt prochu :'-(

Zaznaczam że nikogo nie namawiam do stosowania dopingu i nikomu go też nie odradzam Jesteście dorosli Jak i żadnej firmy w tym temacie nie będę tu promował i wychwalał zacznę od znanej wam firmy

Androchem
Cebaser 0,37mg (0,5)
T3 27 (25)
Clomid 37 (50)
Tren A 87 (100)
Tren E 203 (200)
Deka 183 (200)
Testosteron C 131 (250)
Hgh 2,27

PANEX
HCG 1763 (5000)
Meta 11,2 (10)
Test P 72 (100)
Test E 189 (250)
Tren A 117 (100)
Clen 49 (40)

Elephan
Test E 277 (250)
Test P 123 (100)
Nandrolon P 103 (100)
Deka 176 (250)
Oxa 0,9 (10)
Meta 7 (10)
Master E 103 (200)

Jak widać bo wynikach wcale nie jest rewelacja a najbardziej dziwi mnie testosteron gdzie widziałem jeszcze kilka badań innych firm i naprawdę dość mocno zanizone gdzie np. Tren Deke czy Mastera mają całkiem OK to testosteron naprawdę odstaje

Dodam jeszcze że widziałem badania HGH firmy imperial która jest też dość mocno polecana na SFD i też bardzo średnio wypadło to na badaniach nawet powiedział bym że źle I kolejne HGH firmy Endogenic bardzo dobre HGH i Anapolon reszty środków nie widziałem

Nie chciał bym abyście się kierowali tak do końca wynikami które ja widziałem bo dzisiaj firma zrobi coś co ma 100mg a za tydzień będzie miało 120mg albo 70mg chciałem tylko zobrazować jak dane firmy wyszły na badaniach

Ten elephant test przesyoamy ale oxa nie cały 1 mg na deklarowane 10 to już ładna przycinka %testy ok reszta praktycznie kibel
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1283 Napisanych postów 2086 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 55522
Kaczorexxx
Dokładnie, ja bije np. już dłuższy czas cypio andro 250mg e2d, takie wahania stężenia od razu bym poczuł albo nawet mając uregulowane estro zaraz bym na badaniach miał je na glebie. Tak więc pewno zależy jaka partia. Ale na pewno coś w tym jest bo tak jak mówiłem, HGH sam trafiłem lipne z imperiala w wcześniej jakiś czas temu brałem andro i byłem zadowolony. Z tym że mówię to porównując wyniki badań krwi a nie samego środka.

Imperiala miałeś z hologramem? Wiem że swego czasu latało kilka wersji.

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 42 Wiek 1 rok Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 2455
LevelPl
Kaczorexxx
Dokładnie, ja bije np. już dłuższy czas cypio andro 250mg e2d, takie wahania stężenia od razu bym poczuł albo nawet mając uregulowane estro zaraz bym na badaniach miał je na glebie. Tak więc pewno zależy jaka partia. Ale na pewno coś w tym jest bo tak jak mówiłem, HGH sam trafiłem lipne z imperiala w wcześniej jakiś czas temu brałem andro i byłem zadowolony. Z tym że mówię to porównując wyniki badań krwi a nie samego środka.

Nie dam sobie ręki uciąć ale z tego co pamiętam nie miał właśnie hologramu.
...
Napisał(a)
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6932 Napisanych postów 17017 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 401176
ja zawsze patrze na takie internetowe wklejki z przymrozeniem oka, bo kazdy moze napisac co chce ale dziwne to, ze testy, ktore sa zawsze najtansze, sa tak pozanizane a treny, ktore czasem sa w cenie 2.5x butelka testa sa lekko zanizone, trzymaja poziom albo sa przesypane? u mnie na rejonie duzo slonika lata(inj, orali to nawet opakowan nie widzialem) i procz dyskomfortu, to ludzie nie narzekaja... u mnie w sumie wiocha ale ta oxa gdzie 10 tabletek ma prawie rownowartosc jednj?

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 242 Napisanych postów 803 Wiek 48 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 13158
Kaczorexxx
LevelPl
Kaczorexxx

Nie dam sobie ręki uciąć ale z tego co pamiętam nie miał właśnie hologramu.

Ma zdjęciach był imperial wrzucany legit /fake.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 100 Napisanych postów 6782 Wiek 39 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 50554
Ja po raz pierwszy się naciąłem na test z tym enanem andro właśnie. Wszystkie inne jakie miałem były gitara. Dlatego robię jak Łodzianin. Biorę flakon i jak jest gitara proszę o te sama partię większą ilość. Na szczescie tak samo zrobiłem z enanem i tylko ten jeden flakon poszedł się walić. W tym samym czasie z tego samego źródła brałem tez npp, bolda i tirza i wszystko klepało jak trzeba. Tylko ten enan dupa.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 101 Wiek 26 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 7216
Hcg z endogenic ok?

Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2024-02-06 20:41:09
1
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106698 Napisanych postów 378979 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1713342
kacper321321
Hcg z endogenic ok?

Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2024-02-06 20:41:09

Nie podajemy stronek
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11185 Napisanych postów 51998 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
]Hcg z endogenic ok?

Dla mnie nr.1 jeśli chodzi o HCG
Bo mostek dobrze wyszedł
Leciały te paczki 2500 endo
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 573 Napisanych postów 1294 Wiek 41 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 27285
Z hcg jest lipa. Kiedyś było sporo i każde działało teraz nędza

Dugi

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

fru
Polecane artykuły