tutaj nie odpowiem, bo nie mam pojecia, to wyzej to poprostu myslenie na moj chlopski rozum

byly w przeszlosci firmy jak np. infiniti, gdzie cypio mialem bezbarwne a towar przez igle przechodzil prawie jak galareta, jest nexium, gdzie jak mialem cypio bezbarwne to szlo jak woda, bylo bioniche, ktore swego czasu chwalilem a jeden znany coach, ktory byl tutaj na forum latami, mowil ze to ledwo trzyma polowe stezenia

wygladalo jak tren, brazowe i jak raz mi igla wystrzelila, to cala noga smierdziala mi orzechami, bo na takim to oleju gotowali. nie mam pojecia jak dziala proces gotowania saa, jak to jest filtrowane(o ile jest) jakie procesy zachodza, czy cos podczas calego procesu no i surowce, moga zabarwiac skonczony produkt... musielibysmy dostac jakies wejsciowki VIP do labu w piwni i isc na jakis tour po labach i zobaczyc jak wyglada proces

juz kiedys wrzucalem filmik z jutube jak wygladal lab vermodje z 10 lat temu, bodajze w rumunii u kogos na ogrodku, gdzie trzymal wiadra i etykiety w szopie
Zmieniony przez - lordknaga w dniu 7/29/2023 12:39:09 PM