-10% NA NIEPRZECENIONE PRODUKTY KOD:PROMO10 - SPAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4992916

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 841 Napisanych postów 13754 Wiek 52 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 127300
bartosz55555
Panowie, ktory lab do cypio i HCG? Moj kolega sie, ze tak powiem, wybral na wakacje i musze zmienic zaopatrzeniowca…

Cypio od lat biję Nordic Pharmacy, ale pewnie nie masz do niego dojścia. Z bardziej popularnych firm testy (osobiście w jakimś okresie testowane): Androchem, Nexium, Vertex, dawniej Dose i Genamed (ale to już pewnie muzeum). Hcg parokrotnie bite Androchemu i może poza ostatnim razem zawsze było git.
1
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 90 Wiek 27 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 2157
Witam ktos próbował Elephant Pharmy lub Maximusa chodzi mi o Enan/Cypio krotki masteron oraz oxe.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 138 Wiek 48 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 19942
Sum_sumiasty
Witam ktos próbował Elephant Pharmy lub Maximusa chodzi mi o Enan/Cypio krotki masteron oraz oxe.

2x ok
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 138 Wiek 48 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 19942
Sum_sumiasty

2 x ok
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 121 Napisanych postów 422 Wiek 32 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 5424
Pewny i nie zaniżony mocno tren enan ? Z jakiej firmy?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 76 Napisanych postów 267 Wiek 48 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 8339
rush33
Sum_sumiasty

2 x ok

Elephant ok? Przeciez te gowno ma zanizone stezenia,jak moze kupic za 40 dychy to ok ale nie w cenie dobrych z zadeklarowanym stezeniem srodkow.
2
...
Napisał(a)
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3610 Napisanych postów 36622 Wiek 43 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 261245
Ewentualnie testa można jeszcze brać , reszty bym nie ruszył
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 349 Napisanych postów 446 Wiek 33 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 12008
Testoreron
Androchem, soda, panax, alphagen
3
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 23 Napisanych postów 229 Wiek 42 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 11888
franekyeti
Testoreron
Po panaxie to tyłek odpada zmienili chyba cos w składzie albo olej bo wcześniej tak nie było ból na 2 dzien i utrzymuje się przez cały tydzień jedynie co to bezbolesne to Andro soda
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 349 Napisanych postów 446 Wiek 33 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 12008
lucek222
franekyeti
Testoreron
Po panaxie to tyłek odpada zmienili chyba cos w składzie albo olej bo wcześniej tak nie było ból na 2 dzien i utrzymuje się przez cały tydzień jedynie co to bezbolesne to Andro soda
To że ciebie boli nie znaczy że kolegę też będzie bolało. Ja przerabiałem wszystkie wymienione i nie było problemu
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły