SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4410539

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 867 Napisanych postów 13731 Wiek 51 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 126558
bartosz55555
Panowie, ktory lab do cypio i HCG? Moj kolega sie, ze tak powiem, wybral na wakacje i musze zmienic zaopatrzeniowca…

Cypio od lat biję Nordic Pharmacy, ale pewnie nie masz do niego dojścia. Z bardziej popularnych firm testy (osobiście w jakimś okresie testowane): Androchem, Nexium, Vertex, dawniej Dose i Genamed (ale to już pewnie muzeum). Hcg parokrotnie bite Androchemu i może poza ostatnim razem zawsze było git.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 89 Wiek 27 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 2046
Witam ktos próbował Elephant Pharmy lub Maximusa chodzi mi o Enan/Cypio krotki masteron oraz oxe.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 137 Wiek 47 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 19885
Sum_sumiasty
Witam ktos próbował Elephant Pharmy lub Maximusa chodzi mi o Enan/Cypio krotki masteron oraz oxe.

2x ok
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 137 Wiek 47 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 19885
Sum_sumiasty

2 x ok
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 133 Napisanych postów 422 Wiek 31 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 5424
Pewny i nie zaniżony mocno tren enan ? Z jakiej firmy?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 76 Napisanych postów 267 Wiek 47 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 8339
rush33
Sum_sumiasty

2 x ok

Elephant ok? Przeciez te gowno ma zanizone stezenia,jak moze kupic za 40 dychy to ok ale nie w cenie dobrych z zadeklarowanym stezeniem srodkow.
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3646 Napisanych postów 36584 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 261063
Ewentualnie testa można jeszcze brać , reszty bym nie ruszył
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 351 Napisanych postów 446 Wiek 33 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 11992
Testoreron
Androchem, soda, panax, alphagen
3
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 215 Wiek 41 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 11363
franekyeti
Testoreron
Po panaxie to tyłek odpada zmienili chyba cos w składzie albo olej bo wcześniej tak nie było ból na 2 dzien i utrzymuje się przez cały tydzień jedynie co to bezbolesne to Andro soda
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 351 Napisanych postów 446 Wiek 33 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 11992
lucek222
franekyeti
Testoreron
Po panaxie to tyłek odpada zmienili chyba cos w składzie albo olej bo wcześniej tak nie było ból na 2 dzien i utrzymuje się przez cały tydzień jedynie co to bezbolesne to Andro soda
To że ciebie boli nie znaczy że kolegę też będzie bolało. Ja przerabiałem wszystkie wymienione i nie było problemu
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .