SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4593632

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5214 Napisanych postów 4176 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 23917
prz1993
No dalej nie kumasz? Ja nie kłócę się z tym, że ampy są niedolane (nie wiem). Mówię tylko, że czy w ampie jest 0,5ml czy 1,5ml, to stężenie jest takie samo Dobranoc, poczytaj książki od matematyki dla podstawówki

Przemo nie warto sie szarpać typ i tak się sam zaorał tym co napisał m.in strone wcześniej na temat swoich obliczeń . I fakt to forum powinno być od 18+ patrząc na takie przypadki

Michass90

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 516 Napisanych postów 1461 Wiek 32 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 109301
Dziwie się, że jeszcze z nim gadacie. Ja to go olałem, 50 osób będzie mu tłumaczyć on i tak wie lepiej. A wychodzi co chwila na d****a
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 198 Napisanych postów 789 Wiek 30 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 9521
Teraz czas na pojazd tych którzy dopiero skończyli przyswajać o czym była ogólnie dyskusja , klasyk i te same nicki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 34789 Napisanych postów 66407 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 918912
Egon co Ty pyerdolisz z tym stężeniem?

Jakie zaniżone stężenie?przecież czy masz 1ml czy 1/10 ml nadal będziesz miał 250mg/ml

Nie widzisz różnicy między stężeniem czyli ilością substancji w 1 ml a ilością substancji w 1 ampułce?

Ilość mg w ampułce to nie jest stężenie koorwa mać! Bo stężenie się określa nie na Amp tylko na 1ml.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 34789 Napisanych postów 66407 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 918912
Każdy doskonale wie o czym jest mowa tylko Ty zaniżona ilość soku i jednocześnie zaniżona ilość mg nazywasz błędnie zaniżonym stężeniem.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 198 Napisanych postów 789 Wiek 30 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 9521
Mumin222
Egon co Ty pyerdolisz z tym stężeniem?

Jakie zaniżone stężenie?przecież czy masz 1ml czy 1/10 ml nadal będziesz miał 250mg/ml

Nie widzisz różnicy między stężeniem czyli ilością substancji w 1 ml a ilością substancji w 1 ampułce?

Ilość mg w ampułce to nie jest stężenie koorwa mać! Bo stężenie się określa nie na Amp tylko na 1ml.

Ja cię rozumiem idealnie i choćby w ampie było 0,1 ml to stężenie może się zgadzać i wynosić 250na ml ale już z tej ilości tyle nie będzie skoro mamy mowe o ampach , kumasz ? W vialach ten problem nie istnieje bo choćby było łącznie 9,2 ml zamiast 10 to masz możliwość naciągnięcia 9 szotów o idealnym stężeniu bo nie jesteś ograniczony ampem który to w teorii właśnie miał mieć 1 ml . Skoro ma 8,0 można to nazwać niniejsza ilość choć i stwierdzenie zaniżonego stężenia też tu pasuje skoro będzie tam 200 a nie 250 mg tego co na etykiecie ma 250/ml . Wiem doskonale co to jest stężenie ale mając do czynienia z ampem o pojemności 0,8 patrzysz raczej na mniejszą ilość soku a co za tym idzie mniejszą ilością mg ...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Mumin222
Każdy doskonale wie o czym jest mowa tylko Ty zaniżona ilość soku i jednocześnie zaniżona ilość mg nazywasz błędnie zaniżonym stężeniem.

Na jedno wlanie wyszło w przypadku kiedy chodzi o ampy i zrobiłem to celowo nie przypuszczając że ktoś tego nie ogarnie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Upraszczając maxymalnie , bijesz dwa ampy tygodniowo o ilości 0,8 a stężeniu 250 na ml i ile ci wyjdzie ??? Wyjdzie że wbiłeś 400 mając nadzieję i licząc to jako 500 czy ma to wtedy znaczenie co jest tego przyczyną ? Czy jest to zaniżone stężenie czy zaniżona ilość w ampie ? Jeden ch bo masz 400 w zadzie zamiast 500 ...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 341 Napisanych postów 963 Wiek 29 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 23863
Ty nie widzisz ile nabierasz do strzykawki? Jeśli masz 0.8ml w ampie to nabierasz sobie 0.2ml z drugiej i stężenie nie ma tutaj nic do rzeczy. Egon serio oczy krwawia jak się czyta co Ty piszesz. Uświadom sobie ze jestes idiota i przestań nas krzywdzic albo jeśli robisz sobie z nas jaja to już wystarczy.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Hahahah no jasne , będę może łamał 3 ampy żeby jednego prawilnego szota skonstruować ....i to ja na idiotę wychodzę ???
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .