ShaqKoledzy jak firma gorillaz pharmacy
Podstawy na pewno działają. Letro w płynie bdb. Trochę dupy dali na początku bo syfy jakieś niektórym pływały w sokach, ale ostatnio nikt tego nie meldował.
OnGear
Ilość wyświetleń tematu: 3531681
ShaqKoledzy jak firma gorillaz pharmacy
OnGear
Krzychu79ShaqKoledzy jak firma gorillaz pharmacy
Podstawy na pewno działają. Letro w płynie bdb. Trochę dupy dali na początku bo syfy jakieś niektórym pływały w sokach, ale ostatnio nikt tego nie meldował.
lukaszek19831Swiss remedies ,magnus pharmaceticals,virtitus pharma,maximus pharma, uber prarma . Po 20 do andro ale potrzebny na teraz .
doping & zdrowie
Normalny79Witam
Panowie
mam dostęp do soków
Z
Swiss
Alpha-Pharma
Alpha-Zeneca
Balkan
lecz to jest strona www.....
I tu pytanie czy warto brać z takiej strony?
Bo narazie źródło u dila się urwało niestety
Normalny79Ryzyko jest takie samo jak podczas zakupu bezpośredniego, no chyba że masz przenośne labolatorium i możesz sprawdzić na miejscu czy w produkcie jest deklarowana zawartość i deklarowane stężenie. Czy warto brać z takiej strony.... Pomyślmy. Na plus dla takiej strony www jest różnorodność środków i producentów w ofercie sklepu, a także konkurencyjne ceny. Kolejnym plusem są wyraźne zdjęcia wraz z cenami środków, oraz możliwość zamówienia przesyłki za pobraniem. Szerokim łukiem omijałbym ogłoszenia z podanymi tylko nazwami środków i cenami, brakiem możliwości przesyłki. pobraniowej oraz zastrzeżeniem np "zamówienia realizowane są od kwoty 300zł"Witam
Panowie
mam dostęp do soków
Z
Swiss
Alpha-Pharma
Alpha-Zeneca
Balkan
Normalny79Witam
Panowie
mam dostęp do soków
Z
Swiss
Alpha-Pharma
Alpha-Zeneca
Balkan
doping & zdrowie
Nasz sklep
Mega promocja