SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4390592

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 39 Wiek 27 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 2099
lodzianin1
Kolor nie ma nic do znaczenia ,celował bym w pewne laby co sa juz długo na rynku

Normalnie biorę AC ale akurat nie ma tego co bym chciał dlatego zastanawiałem się czy to warte uwagi. A co do koloru to dla mnie aż dziwnie ciemny bo prawie brązowy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2798 Napisanych postów 24517 Wiek 42 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 407263
Nie wiem jak tren akurat ale sporo ich środków juz przerobione u mnie i wśród znajomych i to co leciało działa bez zarzutów póki co
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 39 Wiek 27 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 2099
Może się skusze i dam znać czy faktycznie dobre
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 42 Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 1628
Brał ktos ostatnio oxy dren z hammer labz i wszystko dziala jak trzeba?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 232 Wiek 45 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 20866
xonox34
Brał ktos ostatnio oxy dren z hammer labz i wszystko dziala jak trzeba?

Kupiłem w ubiegłym tygodniu ,działa . Wciąż muszę rozsypywać kapsa na 1/2 bo po całym -zimne poty i dreszcze mnie przeszywają
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 374 Wiek 44 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 14777
Jakieś opinie o Moldavian pharma co to za lab ktoś miał styczność z tym proszę o info dzięki pozdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4660 Napisanych postów 3860 Wiek 34 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 21518
maćkowiak
Jakieś opinie o Moldavian pharma co to za lab ktoś miał styczność z tym proszę o info dzięki pozdro

Masz sprawdzone laby : Panax , Androchem , Ions , po co bawić się w noname ?

Michass90

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 252 Napisanych postów 756 Wiek 40 lat Na forum 294 dni Przeczytanych tematów 8705
Bił ktoś primo Monstera? Dołączam do hajpu wiem ale cenowo wychodzi lepiej niż panax u mnie .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 493 Napisanych postów 1439 Wiek 32 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 107972
maćkowiak

z 4-5 lat temu brałem tescia od nich i działał. Ale jak reszta asortymentu to nie wiem, nic innego bym raczej nie wzial
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 99611 Napisanych postów 370620 Wiek 48 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1687760
Piękny/młody
Bił ktoś primo Monstera? Dołączam do hajpu wiem ale cenowo wychodzi lepiej niż panax u mnie .

co ty w koncu bijesz bo ja już nie ogarniam

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .