EXTRA RABAT NA DZIEŃ OJCA! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5069374

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 59 Napisanych postów 186 Wiek 33 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 4712
lodzianin1
Jakiś kolejny wynalazek ,test jest bardzo tania substancja raczej nikt tego już nie walutę, jak nie masz dojścia do niczego pewniejszego weź flakon na próbę wbij kilka lotek sprawdzisz jak będziesz tolerował ten środek i po kilku lotkach bijesz lotkę wieczorem rano idziesz do laby o badasz testa całkowitego koszt 30-40 zł prosisz o dopisanie że chcesz dokładny wynik i będzie wiadomo czy masz tam testa czy kujawski

O, to jak się poprosi o dokładny wynik, to robią testem z inną skalą?
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1277 Napisanych postów 2077 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 55255
Rozcieńczaja próbkę do maksimum ile pozwala producent aparatury i dają dokładny wynik do danej skali. Chyba że zamkniesz skalę już przy maksymalnym dopuszczalnym rozcieńczeniu próbki to będzie i tak powyżej liczby x ;)

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 954 Napisanych postów 603 Wiek 22 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 14378
U mnie w Vitalabo skala po rozcieńczeniu to 8000ng/dl [780 górna]
1
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 21 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 251
a hormon wzrostu HGH z endogenic ??? jakie opinie ?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 700 Wiek 50 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 16776
prz1993
Ale zobacz, powiedziałbyś takiemu użytkownikowi Piękny / Młody że panax lipa, boli, nie bierz, i zrezygnował by z dobrego labu, który akurat jego nie boli w ogóle.

Pamiętaj, że ja mówię o bolesności na poziomie opisanym przez Lordaknagę. Jeszcze bym dorzucił 2-3 dni gorączki w okolicach 39 stopni. Tu nie chodzi o dyskomfort, ale reakcję, która wyklucza trening. Zakładam, że nie podzielasz zdania Patryka2706, że po sterydach mięśnie same rosną bez ćwiczenia. Jeśli tak to musisz przyznać, że trening z wbitym placebo będzie skuteczniejszy w kulturystyce niż leżenie w łóżku z gorączką na teście, "na który nikt tutaj nie narzeka".

Ions, Panax - czytałem zdecydowanie więcej negatywnych opinii o bolesności (w mojej definicji vide Lordknaga) niż np. o Androchemie. Jak mówi Łodzianin - każdy test dziś trzyma poziom i właśnie stanami zapalnymi trzeba się kierować. Więc ja wybrałbym androchem a nie Ions. W przypadku TRT wręcz apteczne prolongatum bo dosłownie NIKOGO sobie nie przypominam, kto narzekałby na reakcje wykluczające trening.
Pięknego/Młodego "akurat nie boli" - i z tego, co pamiętam Ty też dobrze tolerujesz środki, które innym sprawiają kłopot. Zwróć uwagę, iż zareagowałem na słowa "Nikt jeszcze tu na IONS nie narzekał, na żaden produkt z tego labu.". No więc ja narzekałem - w kilku tematach - dotyczących rozpoznania fake'a, kodów, ściągania ropy, cięcia uda itd. I tylko tyle. I tylko cypionat, bo nie odważyłem się na nic innego z tego labu. Niemniej teza "że NIKT" i "że na żaden produkt" po prostu nie jest prawdziwa.
1
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 220 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 3226
Witam
Androxen sr9011 ktos stosował? Androxen jest Ok?

Gdy trenujesz na masę, trenuj ciężko, naprawdę ciężko ale nigdy kosztem poprawnej techniki
-animal-

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 259 Napisanych postów 827 Wiek 40 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 10648
Jak sie głębiej zastanowić to i o dokładności stężenia można zapomnieć jak będzie się biło podbijając dawki . Oczywiście nie chciał bym 120 zamiast 300 mg na etykiecie ale jak wchodzisz od dawki x to ileś na niej lecisz i jak podbijasz kalorie i progres staje to podbijasz dawkę i tak w kółko i wtedy serio nie ma znaczenia czy we vialu będzie 190 czy 270 z etykietą 250 bo dawki dostosować do siebie trzeba . Bardziej cierpi świadomość bycia oszukanym jak byś np sięgnął po deke monstera gdzie niby siedzi 300 a efekty miał jak po nexium czy panax gdzie 200 co też można sobie przełożyć na finansowy aspekt wyboru monstera.
...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22132 Napisanych postów 31969 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 886531
No okey, kwestia interpretacji. Po prostu dla mnie opinia o bólu zupełnie nie wyklucza danego labu, bo muszę sam spróbować. Opinia o słabym stężeniu już tak.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 259 Napisanych postów 827 Wiek 40 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 10648
prz1993
No okey, kwestia interpretacji. Po prostu dla mnie opinia o bólu zupełnie nie wyklucza danego labu, bo muszę sam spróbować. Opinia o słabym stężeniu już tak.

Myślę tak samo i nie chciał bym z premedytacją towaru np 160 gdzie etykieta to 200 ale gdybys go zaczął używać to podbijasz dawki do pojawienia się efektów i tak możesz się sugerować a nie etykietą w skrajnych przypadkach i dlatego też niektórych tren czy prop " kosi " bo jest przesypany . Akurat sam robiłem badania i widziałem kilka z kolegów wyników panaxa i wszystko było ok jak cyp,master,npp czy antek
...
Napisał(a)
Ekspert
Nawiasem mówiąc to mam jeszce 4 cypy i 4 deki ionsa więc sam sprawdzę bo bold wchodził gładko
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły