prz1993No choćby o tym emperorze mówię, choć i kilka innych labow się tak lansuje.
jeden z internetowych sklepów ze sterydami ma normalne billboardy w mieście więc wiesz :D
Ilość wyświetleń tematu: 4448948
prz1993No choćby o tym emperorze mówię, choć i kilka innych labow się tak lansuje.
Jacoo88Ja tam strony IONS,Vertexa np. nie widziałem na FB,ale może źle szukałem.
Dobry lab nie musi raczej konta zakładać na Instagramie
Oni też wiedzą,że się nie wychyla w tej branży jeśli to ma być na dłużej
Zmieniony przez - Jacoo88 w dniu 2024-08-15 08:54:50
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
Jacoo88Nikt nie pisał,że lab jest zły tylko,że czas pokaże narazie jest niecały rok i parę wątpliwych badań przez producenta.
Wypromować można się w inny sposób ( pokazując prasę do tabletek, używając mieszadła magnetycznego żeby z metali oczyścić surowiec, bądź po prostu pokazać wiarygodne badania np.janoshik)
Bo same ładne Zdjęcia produktów na Instagramie i kontakt na komunikator
To trochę lipnie wygląda a zweryfikować może ich prędzej inny organ niż rynek
HTZ_fanDla mnie sprawa jest prosta - jeśli lab się reklamuje w necie to tam też szuka klientów. Rynek ma zatem nieograniczony. Jeśli chciałby tworzyć sieć dystrybucji poprzez "zaufanych" dili z osiedli czy siłek to nie wiem czy sprzeda 1/10 towaru tą drogą. Dla Was istotne jest, aby lab działał kilka lat. Inny może działać kilka miesięcy, ale sprzeda towaru o wieeeele więcej, bo przez net. Nierzadko na całą UE. Czy mniejszym ryzykiem jest intensywne działanie krócej, czy powolne ale dłużej - pewnie to już sami muszą sobie skalkulować. Niemniej spójrzcie choćby na Allegro - tam są firmy zarejestrowane w mieszkaniach mające obroty w milionach. Ot - potęga Internetu. A przy obecnych cenach underów w połączeniu z podażą wydaje się, iż jedynie ilością klientów można generować satysfakcjonujące zyski.
S ex
A lkohol
A naboliki
kokos
kokos