Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
4881
Napisanych postów
14907
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
383449
pamietam bulka z titana to mial taka ampe jak naboj od ak47 z 2mp chyba bylo a upchane tez niby w ch**, kumpel to bil i po kazdym szocie gula przez tydzien, ze ludzie chca w ogole bic i ryzykowac takimi blendami? jeszcze jakis srodek solo to przejdzie ug ale takie mixy gdzie jest 5-10 srodkow to szczerze watpie ze jest tam wszystko co wypisane i to w takich proporcjach...
updejt. czy firma poprostu nazywa sie bulk.xxx i ja sie nie potrzebnie rozpisalem??
Zmieniony przez - lordknaga w dniu 20/03/2019 12:48:57
Szacuny
10
Napisanych postów
56
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
2062
No właśnie wśród wielu ludzi panuje przeświadczenie, że krystalizowanie jest zależne od ilości substancji czynnej. Pytam o tego bułka xxx, znajomy bije, niby jest zadowolony i laikiem nie jest. Ja ostatnio miałem problem z bionichem. W jednej butli miałem po badaniach niezbyt zadowalający wynik, zmieniłem butle na inną i badania już wyszły dużo lepiej. Także szukam opinii czy ktoś z forum spróbował coś z ich labu
Szacuny
64
Napisanych postów
211
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
118641
ForMMA1990
No właśnie też szukam rzetelnych opinii na temat Bulk xxx. Z tego co wiem nie mają orali. Mam propa w szafce i NPP. Prop się mocno krystalizuje
W temp pokojowej krystalizuje? Probowales to bic, jak z bolem?
Prop z bulka ma 150mg/ml, a to juz nie takie proste uzyskac stabilna substancje. Z NPP nic sie nie dzieje?
E: cypio maja 300mg, tu tez moze byc problem jak jest realnie tyle nasypane.
Zmieniony przez - Slith w dniu 2019-03-20 13:53:46