Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
10
Napisanych postów
314
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
6044
Proszę o opinię osoby wyłącznie które używają/używały środków firmy Nanda. Czy ich cena dorównuje jakości? Czy są bezbolesne ? Interesuje mnie konkretnie prop, tren ,master i oxa
Dzięki
Bije deke i powie tak ampulki lamia sie h**owo bo nie maja wciecia tak jak apteczny omnadren zalezy od ampolki jedne sie lamia bez problemu a z trzema mialem problem z 10 3 byly problemem dzialac dziala napewno. i strzaly bola po 2 dniach najwieksza kumulacja bije w posladek razem z aptecznym omnadrenem jak nabieram omnadren z apteki igla 0,9 jest strasznie gesty i dlugo idzie jak biore deke z nandy leci jak maselko jest duzo mniej gesty sok niz z omnadrenu z apteeki
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
37655
Napisanych postów
91664
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
954250
No właśnie gęstość nie ma kompletnie żadnego znaczenia co do działania soku...
Przerobiłem 6 środków inj Nandy i po żadnym nie miałem nawet małego dyskomfortu...chyba kolego czas nauczyć się robić poprawnie iniekcje ! No i łamać ampułki bo ja jeszcze z żadną nie miałem problemu , wszystkie elegancko sie łamią....
Zmieniony przez - pawel82 w dniu 2019-02-17 21:49:33
Szacuny
10
Napisanych postów
314
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
6044
Pawel 82
ale ja nic nie napisalem ze cos nie dziala napisalem tylko swoja opinie na temat srodku z apteki oraz undera i nie napisalem tez czy gestosc soku wplywa na dzialanie porostu napisalem jakie mam odczucia i dziekuje za info ze omka dla wiele osob jest bolesna jak mi sie skonczy zamienie na cypio z nandy bo wkurza mnie to ze ciagle z obolala dupa chodze co do iniekcji sa dobrze wykonywane . Nie neguje nandy wydalem tylko opinie na temat ampolek oraz gestosci to wszystko kolega zadal pytanie to mowie jak jest sam przed zakupem nandy szukalem po necie odpowiedzi i nic nie moglem znalezc
Szacuny
116
Napisanych postów
180
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
9307
Ja bije Nande i bezbolesna , amp łamią się dobrze . Myśle ze ból po iniekcji spowodowany jest omnadrenem . Pamietam swego czasu straszne stany zapalne po omce . Jeśli chodzi o gęstość , to np takie laby jak ions czy swiss , są jeszcze bardziej żadkie , a działanie wzorowe .
Szacuny
2076
Napisanych postów
4166
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
290783
luk321
Witam jakie opinie test enan i cypio z nanda laboratories .ampułki dobrze się łamią?
A ja bije suste ug , 10 ml viale , na badaniach wyszło 248 mg na ml , strzały bezbolesne . Wszystko kreci pieknie a cena to połowa nandy wiec nie widzę sensu aby przepłacać