sQs_Dzikienan iran jeszcze trzyma poziom to co lata po kraju? czy sporo fejkow?
fejk to raczej wszystko...kwestia czy dzialajacy :)
Ilość wyświetleń tematu: 4889692
sQs_Dzikienan iran jeszcze trzyma poziom to co lata po kraju? czy sporo fejkow?
prz1993Gadka o bólu po propie jest trochę bez sensu, bo w większości przypadków to zależy od organizmu. Mnie np żaden nie bolał, nigdy, a przerobiłem pewnie z 8 różnych![]()
Co do nexium Dymek i Wojmir maja rację, zdarzało się to o czym piszą. Ale już od dawna tego problemu nie ma. Choć mi osobiście żaden włos się nie trafił, ale słyszałem że tak było. Jednak na działanie nigdy nie można było narzekać![]()
Shikaka-Siema. Używał ktoś bpc 157 I tb 500 z Nouveux ? Stosowal ktos i działa jak trzeba czy innych szukać?
BigMenShikaka-Siema. Używał ktoś bpc 157 I tb 500 z Nouveux ? Stosowal ktos i działa jak trzeba czy innych szukać?
Nie bralem peptydow ale gh od nich eleganckie. Przerobilem tego bardzo duzo i w tej chwili z ug nr 1. Jesli mial bym brac gh czy pepki to tylko z nouveux wchodzi w gre jesli chodzi o ug.
"... Nie ważne czy dobrze, ważne że z efektem..."
Shikaka-Siema. Używał ktoś bpc 157 I tb 500 z Nouveux ? Stosowal ktos i działa jak trzeba czy innych szukać?
marsaw801Testował ktoś viagre cobra 120mg działa?
alex79A jak wyglada sprawa z Oxa z alphy/swiss/nexium ?
BaconLoverWitam, polecilibyscie jakiegoś pewnego dobrze tyrajacego propa? Wnioskuję że w aptece nie ma. Z góry dzięki.
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
Nasz sklep
Mega promocja