To będzie Twój rok! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5465506

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 252 Napisanych postów 1174 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 22638
No właśnie co do HCG, to ostatnio testowałem Magnusa 5000iu. W ciągu ostatnich 9-ciu dni wbiłem 15 000iu, czyli trzy opakowania na trzy razy, co trzy dni. Badania swoje mam za dwa tygodnie, ale wiem jak "się czuje" po HCG. Tu zero tego typu odczuć, co przy tych dawkach powinno być niemal namacalne. Jeżeli jest tam % HCG, to symboliczny.
1

Never give up.

...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 38 Napisanych postów 69 Wiek 2 lata Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 2978
Maj 20
No właśnie co do HCG, to ostatnio testowałem Magnusa 5000iu. W ciągu ostatnich 9-ciu dni wbiłem 15 000iu, czyli trzy opakowania na trzy razy, co trzy dni. Badania swoje mam za dwa tygodnie, ale wiem jak "się czuje" po HCG. Tu zero tego typu odczuć, co przy tych dawkach powinno być niemal namacalne. Jeżeli jest tam % HCG, to symboliczny.

Cena tego hcg teraz to jak za paczke fajek, wiec wątpię żeby coś tam było
...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22414 Napisanych postów 32258 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 890553
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 3260 Napisanych postów 25287 Wiek 44 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 418278
W ostatnim czasie musial jakoś ch... surowiec trafić bo nie był to problem poj.labow a ogólnie była lipa. To tak jak w zeszłym roku bodajrze było z clenem
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 3260 Napisanych postów 25287 Wiek 44 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 418278
prz1993
Na pewno dobre hcg ma andro, novo, actiza. Nie wiem jak teraz imperial, ale podejrzewam że dalej ok.

Nie wiem na ile stezenie się zgadza ale czuc że hcg imperiala działa. Dawno nie bilem I ostatnio jak poszło kilka strzałów to czuc było po lepszym libido i po skoku estro.
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 38 Napisanych postów 69 Wiek 2 lata Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 2978
wincol
prz1993
Na pewno dobre hcg ma andro, novo, actiza. Nie wiem jak teraz imperial, ale podejrzewam że dalej ok.

Nie wiem na ile stezenie się zgadza ale czuc że hcg imperiala działa. Dawno nie bilem I ostatnio jak poszło kilka strzałów to czuc było po lepszym libido i po skoku estro.

Z hologramem czy bez?
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 107445 Napisanych postów 380056 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1716659
hologram działa,świeci
2

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3654 Napisanych postów 36679 Wiek 43 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 261588
HCG imperiala działa bez zarzuty a holo to żaden wyznacznik
Czasem może się odkleić %)
3
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 5800 Napisanych postów 4621 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 27668
Maj 20

Ja jak pisałem gdzieś wczesniej mam HCG z Virtutis i to pierwsze HCG które czuję naprawdę przy dawkach 500iu

Michass90

...
Napisał(a)
Ekspert
Motyl2552
wincol
prz1993

Z hologramem czy bez?

Hcg mam bez , nawet nie wiedziałem że na to naklejają holo.
Flakony z nadrukami na szkle, na kapslach znaczki impriala. Źródło pewne więc nie muszę się martwić czy org czy nie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

collarose
Polecane artykuły