musculedreamnie słyszałem, a nie lepiej jakis polecany lab wybrac??
Pewnie tak zrobię, ale dill poleca jako najlepsze npp, więc z ciekawości pytam
Ilość wyświetleń tematu: 3714222
musculedreamnie słyszałem, a nie lepiej jakis polecany lab wybrac??
JurnyDziadekPanowie zblizam sie do konca etapu deka/enan DNA ( wczesniej troche orali metka/wino BM ) wszystko ladnie sie sprawdzilo. Chce zmienic testa na cypionat dolozyc bolda i dlugiego trena w niskich dawkach ( badania na swiezo robione prolka/estro w normach caly czas cabaser/symex leci ).
Do wyboru mam zostac przy DNA albo Sky i BM jeszcze. Aktualnie jest ktos na tych sokach z tych labow jak ocena?
![]()
Ezabielmusculedreamnie słyszałem, a nie lepiej jakis polecany lab wybrac??
Pewnie tak zrobię, ale dill poleca jako najlepsze npp, więc z ciekawości pytam
dmq92JurnyDziadekPanowie zblizam sie do konca etapu deka/enan DNA ( wczesniej troche orali metka/wino BM ) wszystko ladnie sie sprawdzilo. Chce zmienic testa na cypionat dolozyc bolda i dlugiego trena w niskich dawkach ( badania na swiezo robione prolka/estro w normach caly czas cabaser/symex leci ).
Do wyboru mam zostac przy DNA albo Sky i BM jeszcze. Aktualnie jest ktos na tych sokach z tych labow jak ocena?
![]()
Lece enana i mastera z dna mysle dodac bolda wlasnie, juz lezy w szafce.
Ale trena e dna trafilem skrystalizowanego i scisgalem po nim rope z plecow takie stany zapalne. Takze tu uwazaj
piotras19Platinium labs, Malay, Shree, Sis. Ktory boldek brac? Dzieki
piotras19Platinium labs, Malay, Shree, Sis. Ktory boldek brac? Dzieki
JurnyDziadekdmq92JurnyDziadekPanowie zblizam sie do konca etapu deka/enan DNA ( wczesniej troche orali metka/wino BM ) wszystko ladnie sie sprawdzilo. Chce zmienic testa na cypionat dolozyc bolda i dlugiego trena w niskich dawkach ( badania na swiezo robione prolka/estro w normach caly czas cabaser/symex leci ).
![]()
Lece enana i mastera z dna mysle dodac bolda wlasnie, juz lezy w szafce.
Ale trena e dna trafilem skrystalizowanego i scisgalem po nim rope z plecow takie stany zapalne. Takze tu uwazaj
Masteron dlugi lecisz? Drugi srodek do bolda nie musi to byc tren u mnie, master do bolda tez bedzie odpowiedni.
Nasz sklep
Mega promocja