KimDzongUnArkus PDla równowagi żeby nie było tak cukierkowo, mi trafil się test enan Dna kibel,
w ciagu niecałych 10dni na ktore przypadły dwa szoty dna, estro spadlo z 52 na 20 przy normie do 42, kolejne badanie z dzis estro już 9,
no i uprzedzajac marketingowcow którzy zleca się w obronie nieskazitelnej opinii marki, nie twierdzę od teraz że całe dna to gowno itp itd,
jestem w stanie zrozumiec że jest to ug i wpadki się zdarzaja, nawet najlepszym, nawet tym legalnym markom,
ale nie jest tak cudownie, pieknie i idealnie jak mozna tutaj przeczytać
ja lece cypio z DNA teraz 2x w tyg po 1ml i zawsze 1tbl ari stykała do szota, teraz brałem po pół i estro uje..ane (leci też master p nexium i e dna ale wczesniej też brałem mastera i estro w widłach). Zmniejszyłem do 1/4 ari wyniki z tej soboty estro uje.ane. Odstawiłem ari, odstawiłem mastera p z nexium żeby mieć jakiś pogląd i teraz w sobote zrobie kolejne badania teraz już z testem i zobaczymy choć jestem lekko sceptyczny...
u mnie tez pare osob narzekalo ale sie nie wychylalem...bo zaraz bedzie ze afery na sile krecone...a jednak nie wyssane z palca :)