-10% NA NIEPRZECENIONE PRODUKTY KOD:PROMO10 - SPAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4998622

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 49 Wiek 44 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 2607
Witam.ja nowy mam w zasiegu DNA na tym forum przeleciałem opinie i chwalicie na forum K** jada po tym i po typie "łodzianin" ze to on pimpuje ,ze to jego fabryka ! No i idzie zglupiec .interesuje mnie mnie tren e i turanabol z tego labu ktos cos ? Rzetelnie ?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 577 Napisanych postów 1512 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 53769
Wsadziłeś kij w mrowisko.... brałem tren e pierwsze wypusty z dna i byłem zadowolony
2
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 49 Wiek 44 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 2607
Wow !? Odrazu mrowisko he tak czy siak próbę zrobie i ocenie ,lubie testowac tylko jak lipsztyk to czasu nikt nie zwroci zmarnowanego a tak sie orzewiozlem na gorillaz he lipa jak nie wiem 600tren e c4d i nic he tak sie polakomilem ze nie drogo
...
Napisał(a)
Początkujący
Ankiete mam wypelenic czy cus ? Bo nic takiego nie widze ?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1008 Napisanych postów 2491 Wiek 39 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 24423
Aktualnie bije tren E , master E , T-400 wszystko DNA i jestem zadowolony z działania środków....
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 34 Napisanych postów 116 Wiek 42 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 7263
Luki1981.
Witam.ja nowy mam w zasiegu DNA na tym forum przeleciałem opinie i chwalicie na forum K** jada po tym i po typie "łodzianin" ze to on pimpuje ,ze to jego fabryka ! No i idzie zglupiec .interesuje mnie mnie tren e i turanabol z tego labu ktos cos ? Rzetelnie ?

Ogólnie to najrzetelniejszą opinię otrzymasz od kumpli z którymi trenujesz i już to bili a nie na jednym czy drugim forum czy social media gdzie zawsze znajdzie się ktoś mający w tym interes...
...
Napisał(a)
Początkujący
No tak jak piszesz ,sprawdze i bede mial w tedy spokojna glowe .albo i nie spokojna jak tren bedzie dobry he .zmykam pozdrawiam
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 18950 Napisanych postów 19805 Wiek 42 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 205782
Tu pimpują Dna, tam gorillaz. Jedno już biłeś, teraz wbij drugie i już będziesz wiedział, który towar i forum lepsze...
2
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51969 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Dokładnie. Proste
1
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 284
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Crearose
Polecane artykuły