lodzianin1AC ma testa base i namdro base trenu base już chyba nie ma
Nandro base nadal robi andro ?
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
Ilość wyświetleń tematu: 4500323
lodzianin1AC ma testa base i namdro base trenu base już chyba nie ma
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
lodzianin1Po winie atomica myślałem że na cięciu wyląduje, lecieliśmy chyba w 3 winko na wodzie koleżka odpuścił po 3 inj ja chyba po 4 koleżka wbił flakon do końca pod silownia z auta 15 minut wysiadał %
http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html
LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok
ziki2000lodzianin1AC ma testa base i namdro base trenu base już chyba nie ma
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
lodzianin1Stree to jeszcze istnieje ?
lodzianin1ziki2000lodzianin1AC ma testa base i namdro base trenu base już chyba nie ma
Chyba dalej jest w ofercie ,bo chłopak którego prowadze leci na nim właśnie
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
DiameterPanowie, firma Anabolic Cheat coś Wam mówi? Warto w to inwestować?
Michass90
Dugii2Michass90lordknagaalpha byla dobra na samym starcie byl to imo lab nr1 jesli chodzilo o jakosc wykonania i mieli kilka srodkow jakich bylo w ogole malo, tren suspension, czy jak to sie tam zwalo, co waliles przed treningiem a srodek wygladal jak zolte mleko pozniej mieli jakas wpadke z boldem ale dalej byli wysoko, wtedy tez shree bylo bardzo popularne i po jakims czasie poprostu firma przygasla, nawet jaglak ja bardzo pimpowal, podobna historia jak z nexiumem troche, tez byl w jednym momencie najbardziej popularny lab, kilka wpadek i dalej niby istnieja ale nie do konca wiadomo.
Jak mowa o suspension to pamiętam jakoś rok 2012 koniec początek 2013r wtedy miałem suspension z balkana to wyglądało jak biale mleko albo śmietana walnąłem przed treningiem to na lawce 15kg poszlo więcej . Tak samo w 2012r byl taki lab atomic ? Jesli nie przekręciłem tren ace za każdym razem kaszel aż dusiło ( wiem nie jest to wyznacznik czy coś ) ale czuć było tren bo sila szła strasznie .. teraz gdzieś można dorwać balkan ale watpie ze oryginał
Oczywiście był taki lab jak atomic labs. Sporo tego wbiłem. Fajne czasy ,:). Trena to mieli jak smoła ciemny heh. Fakt klepał dobrze
Michass90