luk321Trzeba uważać bo już fejki latają nowej szaty Balkana;)
Pokaż proszę zdjęcie tego "fejka"-jakiegokolwiek
Ilość wyświetleń tematu: 3542792
luk321Trzeba uważać bo już fejki latają nowej szaty Balkana;)
Wookie12METHANDIENONE INJ 80MG /10ml Testował ktoś? Dostałem w gratisie jak taka metkę dawkować ? Rozumiem ze ogólnie najlepiej przedtreningiem bo ma krótkie działanie ale jaka dawkę ? Jest sens w ogole wrzucać taka jedna fiole?
lordknagaz euro to nawet i metke i propa bym odpuscila balkan jak ori to ok ale jak ktos ma na stanie tylko euro i balkana to balkan tez raczej kolo ori nie stal, wiec loteria
![]()
sHarkYyok jutro wkleje bo mam fote resztke org i teraz na 90%fejka .Nawet w google poszukaj już sa zdjecia fejków w nowej szacieluk321Trzeba uważać bo już fejki latają nowej szaty Balkana;)
Pokaż proszę zdjęcie tego "fejka"-jakiegokolwiek
Krzychu79Michalek83bajcepsikartley12bajcepsik
Były robione na teście ciążowym. A czy działa sam musisz ocenić.
to i na greckim wychodzi pozytywnie
badania na zawartosc tylko mnie interesuja. ja nie krolik zebym to testowal
Testy ciążowe na nie wiele sie przydają. Fakt pokaże, czy jest w ogóle HCG, ale test pokazuje Jako ciąże stężenie powyżej 25 IU/ml...
Nie wiem komu te testy coś pokazują. Wklejałem foty ze swoich testów - sam pregnyl - wynik negatywny; pregnyl ze szczochem (bo takie propozycje były) - wynik negatywny; sam szczoch przy biciu samego pregnylu 1000eod (z ciekawości- wynik negatywny. Pregnyl ofc apteka.
Batros to Skeletor: "You talk and I'll listen."
Skeletor: "I'll talk and you'll obey!"
asdrubalPrawdziwy czysty eca stack bez dodatków, istnieje?
Michalek83Ciekawe dlaczego żaden under nie wprowadzi czystej efki w tablach? Brak prochu u chinoli?
Nasz sklep
Mega promocja