To będzie Twój rok! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5477572

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22415 Napisanych postów 32263 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 890639
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 247 Napisanych postów 664 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 8440
Może wątek z innej beczki ale nie chce zakładać nowego tematu. Otóż mam cypio 10ml Elephant Pharma i przy biłem 3 iniekcje po 1ml i jest połowa fiolki. Czy jest możliwe że oszukują na objętości soku? 3x nazbierałem równo 1ml więc nie ma mowy o mojej ponylce, nie zdarzyło się również abym nabrał 1.5ml bo zawsze pilnuje idealnie do kreski na strzykawce.

Monotonia jest kluczem do sukcesu.

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 371 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 19577
Witam, srodki z dose, glownie testy dziala jak powinno? Warto?
Pozdrawiam

muscle mass hypertrophy

...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 107558 Napisanych postów 380114 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1716838
Tak śmiało możesz brać

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1055 Napisanych postów 674 Wiek 44 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 8577
Arikes
Może wątek z innej beczki ale nie chce zakładać nowego tematu. Otóż mam cypio 10ml Elephant Pharma i przy biłem 3 iniekcje po 1ml i jest połowa fiolki. Czy jest możliwe że oszukują na objętości soku? 3x nazbierałem równo 1ml więc nie ma mowy o mojej ponylce, nie zdarzyło się również abym nabrał 1.5ml bo zawsze pilnuje idealnie do kreski na strzykawce.

W życiu, niemożliwe
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1055 Napisanych postów 674 Wiek 44 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 8577
emillsfd
Witam jakie enan I wino i meta do wyboru androchem/driada/armabol/inos?

Andro i IONS bym brał.
1
...
Napisał(a)
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 7343 Napisanych postów 17449 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 404509
Arikes

jak przybiles 3x1ML a w butli jest deklarowane 10ML(nie wiem ile po ile oni maja butle ale 99% jest 10ML) i jest polowa butli, to co oni wlewaja 6ml? w butli powinno byc 250(chyba tyle daja?) na 1ML x 10ML masz 2500mg a jak ty masz 6(1500mg) to niezle musieli albo oni przyciac albo ty zle widzisz polowe

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1113 Napisanych postów 19836 Wiek 42 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 162922
Arikes

Wszystko możliwe przy piwnicznych underach :)

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 247 Napisanych postów 664 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 8440
ziki2000
Arikes

Zostaje wybrać cały sok i zobaczymy ile wyjdzie ml
Wszystko możliwe przy piwnicznych underach :)

Monotonia jest kluczem do sukcesu.

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 99 Napisanych postów 402 Wiek 31 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 6875
Dugii2
Msoko65
Piękny-młody
Nexium , Vertex , wellona

Nexium nie biłem ale te dwa kolejne to powodowaly dupe pawiana przez tydzień w moim przypadku .Cale szczęście nie biłem tego w uda .

Dźwinę może olej ci nie leży bo z wertexa i wellony biłem praktycznie wszystkie soki i bezbolesne

Tak jak pisze zapewne na olej uczulenie , poruszany był ten temat wczesniej tu w wątku i nie tylko ja tak miałem .Czekam aż standardem będzie podawanie oprócz mg środka zastosowany olej ;)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Twój rok
Polecane artykuły