SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4390552

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 99609 Napisanych postów 370618 Wiek 48 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1687750
Raczej bardzo logiczne ładniejsze opakowanie ile będzie więcej kosztów 1 zł czy 2 zł
Już był kiedyś lab z ładnymi opakowniami co mieli jedni z pierwszych hologramy i zamiast mastera w środku był prop plus ia
Ale fakt ja prowadze chlopaka donktorego nic nie dociera on tylko wszystko w 1 ml bo tego się nie podrabia %
Składać się badać sobie środki i brać na zapas ,a nie kierować się świecącym pudełkiem
4

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2798 Napisanych postów 24517 Wiek 42 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 407263
Dokladnie . Bardziej logiczne wydaje się, że jeżeli ktoś chce walą puścić celowo to zadba o opakowanie żeby budziło większe zaufanie i jak najszybciej opchnąć jak najwięcej zanim wyjdzie ze w środku lipa i ludzi w ch.. robią..
Wiadomo ze tu reguły nie ma . Są firmy co.dbaja o każdy szczegół od opakowania po jakość/stezenie a są takie które w opakowania nie inwestują, mają swoich odbiorców i dbają o to żeby w srodku było co powinno obniżając za to cenę
5
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Szacuny 6051 Napisanych postów 15951 Wiek 40 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 392875
sam bralem znajomemu hgh z polski i jak mu pokazalem opakowanie(ladnie zrobione ale nie bede pisal labu) odrazu mowil ze bierze, wiec sa ludziez ktorzy kupuja oczami.

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 178 Napisanych postów 597 Wiek 36 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 12481
wincol
..a nie znasz takich ?? już nie raz się spotkałem z czymś takim. Jak ktoś pojęcia nie ma o tym to nie rzadko ładne opakowanie = z tym, ze dany produkt jest apteczny, nawet jeżeli nie ma takiego o aptecznym obiegu do tego mysla, że ładne opakowanie jest gwarancja jakości.. a mając to samo w środku ale bez opakowania/etykiety to nawet za np.3/4 ceny tego ładnego nie wezmą bo jak opakowanie slabo to i w srodku musi być lipa...
Kolega ma znajomego co za gh endogenic płacił prawie 2x tyle co za inny do wyboru firmy X (w środku było co powinno) ale endo ładniej wyglądał no i reklamują go nasze "gwiazdy" bb

Zmieniony przez - wincol w dniu 2024-06-15 19:51:28

Nom. Weź Dose, na wygląd taniocha. A działa jak potrzeba.
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 767 Napisanych postów 1697 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 27440
Nie ma żadnego znaczenia opakowanie co do jakości. Ja i moi znajomi brali lab w którym nie było opakowań tekturowych po naklejane same naklejki o zawartości fiolki i to wszystko. Bez żadnych kodów keskowych kodów QR, czy nawet nie bylo do sprawdzenia viala na necie. Działało wzorowo porównywalnie jak z apteką. Akurat iniekcje bezbolesne. Miałem tez nie przyjemnośc nie dawno testować słynny mołdawski lab... opakowanie super, ampułki hologramy ładnie swięcące a w sódku gó*** sam olej.
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2798 Napisanych postów 24517 Wiek 42 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 407263
Ja bralem gh beż opakowan, tzn.sama wytloczka plastkikowa ,bez etykiet , gole viale i działa jak każdy inny ładnie opakowany z tym co powinno być w środku a cena wyraźne niższa od reszty. No ale to trzeba m trochę posiedzieć w temacie i mieć rozeznanie co i jak.. trochę rozumiem tych ludzi co pojęcia nie mają i myślą że jak ładne opakowanie to coś zmienia w temacie jakości/zawartości
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Szacuny 6051 Napisanych postów 15951 Wiek 40 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 392875
colin2000 - chodzi ci o vermodje ??

tez mialem kiedys 'lab' ze mialem butle z biala nalepka i napisane markerem prop100 i dzialalo, czy bym wzial jeszcze raz, bo wtedy nie mialem opcji innej? raczej nie bo jak by komus na serio zalezalo zeby to rozprowadzic, to by zainwestowal, zeby jakos to wygladalo.

Zmieniony przez - lordknaga w dniu 6/15/2024 11:59:17 PM

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 49 Napisanych postów 3233 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 17300
Pytanko bpc ale tabsy biowell ten w liquidzie dobra cena do ilości ale czy to jest co ma być ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 190 Napisanych postów 8336 Wiek 35 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 41064
wincol
Ja bralem gh beż opakowan, tzn.sama wytloczka plastkikowa ,bez etykiet , gole viale i działa jak każdy inny ładnie opakowany z tym co powinno być w środku a cena wyraźne niższa od reszty. No ale to trzeba m trochę posiedzieć w temacie i mieć rozeznanie co i jak.. trochę rozumiem tych ludzi co pojęcia nie mają i myślą że jak ładne opakowanie to coś zmienia w temacie jakości/zawartości

Ale musisz coś takiego brać od kogoś co masz zaufanie a nie od Cześka ze straganu który powie że ma super gh.
U nas gość przynosił soki od producenta bez etykiety bez pudełka w cenie paczki fajek a już ładnie opakowane 5x tyle
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 120 Napisanych postów 600 Wiek 37 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 23157
Piękny/młody
Błędne myślenie , jak ktoś inwestuje w opakowanie to raczej nie na kujawiaka oszczędza do środka . Kiedy każda złotówka się liczy i ktoś biedne viale wypuszcza może i są ok ale nagle ktoś wyjeżdża z premium opakowaniem po to żeby wała robić ? To mało logiczne

Też tak myślałem ....15 lat temu hehe
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .