Iniekcja leci w lewa lyde,najblizej uszkodzonego sciegna
12 tyg polece na tym bpc,naprawde fajnie to dziala,kolejnym plusem jest to,ze przestało bolec mnie kolano ktore mialem przeciazone od marszu z plecakiem.
Ilość wyświetleń tematu: 4580055
MrBearMam takie pytanie znajomy jest teraz na hcg 1000ui e4d + master 50mg e3d czy takie połaczenie jest ok bo nigdy nie korzystałem z takiego schematu a co do mastera to jakie firmy dobre polecacie ??
kulmasBANDugii2Kulmas ty żyjesz
Zyje, ale nie koksuje ponad 3 lata, na silke chodze rekreacyjnie, teraz lecze zapalenie stawow krzyzowo-biodrowych i szukam przyczynę tego zapalenia. Ogólnie ch**nia.
Dugi
Dugi
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Dugi
pavlog89Dugii2cruzerrKazekwynalazekPanowie co wybrać ions,intense, dna wellona, genamed.
Chodzi o enana, npp, boldenon.
Wiem że wszystko powinno być ok i npp wezmę pewnie genamed bo tanie i bdb.
Ale np boldenon ? Różnica pomiędzy ions A wellona przy teściu i boldku to po
Używał ktoś wellony?
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2020-03-29 17:42:37
Ions, Wellona, Genamed z tych firm koszystałem i u mnie sporo ludzi na tym cisnie. Każdy z środków które wymieniłeś możesz śmiało brać.
Genamed wyjdzie najtaniej pewnie i jakościowo bym się nie bał, były badania oxy, testa i trzyma steżenia. Więc jeśli zależy Ci też na kosztach to brałbym z tego zestawu Genameda.
Ostatnio enan i boldka kułem Wellony i Vertexa i również mogę Ci polecić. Wcześniej jescze inne środki Wellony i wszystko było git.
Lecę suste wellone jest moc.
enan , cypek i tren e z wellony tez git .
Ciężko jest lekko żyć
MrBearMam takie pytanie znajomy jest teraz na hcg 1000ui e4d + master 50mg e3d czy takie połaczenie jest ok bo nigdy nie korzystałem z takiego schematu a co do mastera to jakie firmy dobre polecacie ??
Sportsman1Skąd aktualnie brać BPC-157 iniekcyjne? Jaki lab? Opinii jest mało i są bardzo różne, na zagranicznych forach tez.
Ciężko jest lekko żyć