EXTRA RABAT NA DZIEŃ OJCA! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5069592

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 89 Napisanych postów 171 Wiek 45 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 1131
Propek Aquila/DNA. DNA bity teraz susta tez dobrze smiga.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 49 Wiek 44 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 2607
Exe actizia z 244 na 90 przy dawkowaniu 25mcg
Teraz jade 12.5 ed w sobote badanie czy zjechalo do widelek gdxie gorna 44
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 35210 Napisanych postów 66749 Wiek 41 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 920916
Propek Dna będzie śmigał na 100.
...
Napisał(a)
e-lite Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3630 Napisanych postów 36639 Wiek 43 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 261326
Actiza provi i exe działa wzorcowo
1
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 34 Napisanych postów 116 Wiek 42 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 7263
Mumin222

Ze swojego doświadczenia nie polecam Dna - trafiłem na partię z mega zaniżonym stężeniem. Poparte badaniami które tu wstawiałem. Po dawce 100mg wg etykiety na drugi dzień test górna granica normy 30. Wcześniej i później na propie platyny w takiej samej dawce na drugi dzień 80 i 90 przy normie 30.
1
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 34 Napisanych postów 116 Wiek 42 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 7263
.

Zmieniony przez - startnabol w dniu 10/8/2020 12:41:13 AM
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 514 Napisanych postów 1505 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 110837
która to partia była?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2516 Napisanych postów 8350 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 100406
Z tym dna to wiele osób ma mieszane uczucia.
1

Kompleksowe prowadzenie online.

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1615 Napisanych postów 3798 Wiek 45 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 40062
startnabol
Mumin222

Ze swojego doświadczenia nie polecam Dna - trafiłem na partię z mega zaniżonym stężeniem. Poparte badaniami które tu wstawiałem. Po dawce 100mg wg etykiety na drugi dzień test górna granica normy 30. Wcześniej i później na propie platyny w takiej samej dawce na drugi dzień 80 i 90 przy normie 30.

Tylko że ty nie robiłeś "badań stężenia" testa w butli DNA tylko wysokość testa w swoim organizmie A to dwie pary kaloszy. To ile Ci z krwi wyjdzie zależy od wielu czynników i nie musi wiele mówić o jakości towaru - dnia badania, tego jak radzi sobie twój organizm z testem itd. Musiałbyś mieć porównanie do innego badania krwi innego testa, zrobione też dzień po. Na YT jest filmik tego trenera popularnego teraz.. jak mu tam(Big Majka teraz chyba prowadzi)? gdzie opisuje przykład jak sam z kolegą bił apteczną Omę te same dawki a mieli zupełnie inne wyniki w krwi. Ja biję DNA i nigdy nie miałem zażaleń.
2