SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4593532

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 40 Napisanych postów 172 Wiek 27 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 129837
Hej

Monster na jakim jest Oleju ?
Bo słyszę raz że na winogronowym, a raz że na MCT ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 52 Napisanych postów 267 Wiek 4 lata Na forum 253 dni Przeczytanych tematów 2876
Jacoo88
HCG Endo bardzo dobre.
Dołączane są amp. Z aqua bac z czerwonym paskiem są ok natomiast z niebieską kropką
Mogą pękać w rękach (jakaś wadliwa partia)
Pisze bo mi Pękła i w usta szkło poszło..

Zębami łamiesz ampy?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 381 Napisanych postów 310 Wiek 27 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 17107
A czym ? Rękami ?..
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3249 Napisanych postów 15888 Wiek 35 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 890622
Jacoo88
A czym ? Rękami ?..

No każda normalna osoba łamie ampy rękami a nie zębami
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 381 Napisanych postów 310 Wiek 27 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 17107
Wróć przeczytaj ze zrozumieniem,pomyśl
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3249 Napisanych postów 15888 Wiek 35 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 890622
Jacoo88

Nie mam problemu z czytaniem ze zrozumieniem by pojąć, że przełamałeś ampę ręką i szkło z ampy poleciało Ci w usta.

Natomiast napisałeś to tak, że 90% ludzi jak to przeczyta to będzie pytać i rozumieć, że łamiesz ampy zębami

Także zamiast mówić mi bym czytał ze zrozumieniem
Napisz to tak aby takie głupie pytania nie miały miejsce.

Co do samego łamania amp na przyszłość - chusteczka jednorazowa i łamiesz - wtedy nic Ci w usta nie poleci.
5
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Aluzja to była.
Po prostu wadliwa partia Amp. Eksplodują w rękach.
Nie ma nr serii Endo tylko datę wybicia 02.2023
Na 40 paczek 3/4 było z niebieską kropką i tylko z nimi problem był
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3108 Napisanych postów 24866 Wiek 42 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 412116
Proponuję napilowac lekko ampe pilniczkiem do paznokci w miejscu do przełamania, pomaga tym bardziej jak.ampy takie kruche się trafia
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 52 Napisanych postów 267 Wiek 4 lata Na forum 253 dni Przeczytanych tematów 2876
wincol
Proponuję napilowac lekko ampe pilniczkiem do paznokci w miejscu do przełamania, pomaga tym bardziej jak.ampy takie kruche się trafia

Dokładnie, ale teraz jak umiem je łamać, to nie ma czegoś takiego jak krucha ampa, dość szybko załapałem jak je łamać, ale jak już chce się żeby łatwiej pękła, to rzeczywiście można naciąć czymkolwiek ;) nie wiem czy nie mozna też kupić w aptece specjalną rzecz taką do nacinania ampułek :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
lasican1
Jacoo88

Nie mam problemu z czytaniem ze zrozumieniem by pojąć, że przełamałeś ampę ręką i szkło z ampy poleciało Ci w usta.

Natomiast napisałeś to tak, że 90% ludzi jak to przeczyta to będzie pytać i rozumieć, że łamiesz ampy zębami

Także zamiast mówić mi bym czytał ze zrozumieniem
Napisz to tak aby takie głupie pytania nie miały miejsce.

Co do samego łamania amp na przyszłość - chusteczka jednorazowa i łamiesz - wtedy nic Ci w usta nie poleci.

Kiedyś jak mi raz pękła w rękach to łamałem je w chusteczce właśnie, ale później nauczyłeś się łamać tak, żeby nie pękały
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .