Jeszcze jak w paczce raz 0.8 raz 1.2 a nie same 0.8 to do przeżycia.
Skoro poprawili i już się zgadza to ładnie ze strony labu.
Zmieniony przez - Mumin222 w dniu 2020-12-17 00:07:33
Ilość wyświetleń tematu: 4496397
Mumin222Tak Witek z pewnościa każda ampe dobierają oddzielnie że objętość dowolna a stężenie się zgadza...
Jeszcze jak w paczce raz 0.8 raz 1.2 a nie same 0.8 to do przeżycia.
Skoro poprawili i już się zgadza to ładnie ze strony labu.
Zmieniony przez - Mumin222 w dniu 2020-12-17 00:07:33
http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html
LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok
wit3kwincolSam nie używam amp bo nie sa zbyt wygodne dla mnie ale Trzeba by sprawdzić stezenie zeby mieć jasność... moze byc tak ze jest mnie oleju a stezenie jest trzymane przecież...
To tak jak z tabl.mozna dac ile trzeba substancji czynnej a wypełniacza raz mniej, raz więcej , co za różnica czy tabl.bedzie ważyć 15 czy 20mg skoro bedzie miala stezenie wg etykiety..
Chyba ze cos zle mysle to mnie poprawcie
Tak. Dobrze główkujesz.
Można rozlać po 1.2ml lub 0,8ml a stezenie zachowac 250mg/ampa.
Ja Vertexa inj bije, nie zwracam szczególnie uwagi ale na bank nigdy nie miałem nic poniżej 0,9ml bo też zwrócił na to uwagę, teraz leci test i jest jak z piczy strzelił pełne 1 ml/amp.
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Kompleksowe prowadzenie online.
Mumin222I właśnie dlatego że nikt tego ręcznie nie miesza i nie napełnia stężenie nie będzie prawidłowe, bo by napisali 250/0,8ml jak juz ktoś zauważył.
Sam nie bardzo rozumiesz i sobie przeczysz.
Przecież proporcje dobiera się na dużą ilość np 1czy 10 litrow i dopiero rozlewa w ampy a nikt celowo nie leje 0.8 skoro piszą 1ml...chyba że lecą w kulki i mają ludzi za idiotow w co szczerze wątpię bo łatwiej i bez przypalu przyciąć na stezeniu jak juz ktoś chce wały kręcić.
Na szczęście z tego co piszecie już wszystko poprawione i bardzo dobrze im więcej dobrych solidnych labow tym lepiej dla nas
Lord mnie wyprzedził. Jak widać o to samo mi chodzi.
Zmieniony przez - Mumin222 w dniu 2020-12-17 00:54:26