-10% NA NIEPRZECENIONE PRODUKTY KOD:PROMO10 - SPAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4992861

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3119 Napisanych postów 25101 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 415461
prz1993
Bez przesady, teraz już każdy dobry lab ma dobrą oxe. I panax i vertex są bdb.

I do tego nie musi być droga ale wiadomo jak jest z cenami
rynkowymi
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 5666 Napisanych postów 4523 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 26424
franekyeti
Brałem jeszcze mt2 z andro też było git. Fajne libido mam po tym ale i blok na apetyt po strzale nic zjeść nie mogę. No i mam tendencję do powstawania pieprzyków sporo mi się wysypało, niektóre już na stałe. Stwierdziłem że gra nie warta świeczki, w moim przypadku.

Np u mnie MT2 wgl nie blokuje apetytu . Ale działać działa

Michass90

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 305 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 9562
Letrozol z gorillaz pharmacy dalej dobry?

Aby wygrać trzeba grać....

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 480 Napisanych postów 1494 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 117397
seremene

O ile się nie mylę to ich zawinęli,więc przesyłki od nich raczej się nie doczekasz.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 39 Wiek 34 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 9769
seremene

lepiej nic nie zamawiaj bo z tego co wiem to '' mogą nie mieć możliwości realizacji zamówienia'' :D
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106427 Napisanych postów 378521 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712090
seremene

Takie rzeczy to tylko apteka

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 190 Napisanych postów 252 Wiek 46 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 2125
franekyeti
Brałem jeszcze mt2 z andro też było git. Fajne libido mam po tym ale i blok na apetyt po strzale nic zjeść nie mogę. No i mam tendencję do powstawania pieprzyków sporo mi się wysypało, niektóre już na stałe. Stwierdziłem że gra nie warta świeczki, w moim przypadku.

Bo pewnie biles MT w ciagu dnia. Od zawsze zaleca sie bicie MT przed samym snem Wtedy ten wir w brzuchu czy jak u Ciebie brak apetytu nie jest tak uciazliwe.
Osobiscie rowniez nie wyobrazam sobie inaczej bic, bo tez siie niekomfortowo czuje po wbiciu.

SwiderSSJ
Jaka oxa teraz dobra? Vertex dalej ok?

Dobry wybor, Vertex ma bardzo dobra oxe.
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106427 Napisanych postów 378521 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712090
Z tego co wiem to mt2 zaleca się bić przed opalaniem

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 190 Napisanych postów 252 Wiek 46 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 2125
Nie ma znaczenia. Powbijaj inaczej i zobaczysz Chyba ze jakas moda nowa przyszla napedzona przez infu.
Lata w stecz zawsze zeby uniknac tych saidow po inj MT zalecalo sie zawsze bicie przed samym snem.
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Ja bije 2 razy dziennie a mniejsza ilość bo po 1 mg mnie muliło
Teraz rano wbilem 0.5 i na słońcu leżakuje
1

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły