CZAS NA SPALANIE, ZGARNIJ -40% Z KODEM: BURN40
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5127799

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 163 Napisanych postów 658 Wiek 30 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 26801
O kur** tego jeszcze nie grali
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 1040 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 65987
Haha

"Tylko Bóg może nas sądzić..." ACAB

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 349 Napisanych postów 446 Wiek 33 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 12008
Trzeba przelać sok do szejkera i mieszać tak żeby się równo rozłożyło:)
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2254 Napisanych postów 9143 Wiek 37 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 474041
Dziwne wg mnie powinno mocniej klepać bo teść opada na dno
...
Napisał(a)
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6955 Napisanych postów 17047 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 401412
Marian 87.
Dziwne wg mnie powinno mocniej klepać bo teść opada na dno

jw. napisane, proch opada na dno ( tak samo jak np. monochydrant kreatyny w szejkerze ) i te zlewki i fusy z dna butli, powinny robic jak najlepiej.

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 1943 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 44239
A skąd macie pewność ? W jakiej temp to jest robione i gdzie ? To towar z piwnicy.

SŁABI PSYCHICZNIE MUSZĄ ODPAŚĆ

Doping

...
Napisał(a)
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6955 Napisanych postów 17047 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 401412
Blacha.
A skąd macie pewność ? W jakiej temp to jest robione i gdzie ? To towar z piwnicy.

z tym jak to jest robione, jest tak samo jak z badaniami ile srodka jest w srodku, albo robisz to sam albo 'masz nadzieje' ze wszystko jest ok.
1

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 4810 Napisanych postów 5724 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 53322
Najgorzej jak masz miksa i źle go pan janusz wymieszał w piwnicy, wtedy za każdym pociągnięciem pobierasz jeden estr
4
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 98 Napisanych postów 329 Wiek 42 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 62642
Psycho Dad
Najgorzej jak masz miksa i źle go pan janusz wymieszał w piwnicy, wtedy za każdym pociągnięciem pobierasz jeden estr

To ja chyba dzisiaj wbiłem mixa i czuję, że zaciągnąłem samego propa!!!

Asharein

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 110 Wiek 41 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 2966
Merck genetics? Ktoś zna, stosował? Jestem w Wielkiej brytani mam dojscie tylko do tego.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

fru
Polecane artykuły