Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4955028

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3607 Napisanych postów 36618 Wiek 43 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 261209
Teraz coraz więcej tego w mediach społecznościowych , idzie pimp po całości
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3607 Napisanych postów 36618 Wiek 43 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 261209
Xades111
Anapolon z androchem na dany moment? Ktoś korzystał

Klepie
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3098 Napisanych postów 25076 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 415049
prz1993
Mnie to dziwi trochę takie reklamowanie się na instagramach. Przecież to tylko Sciaganie na siebie uwagi, niekoniecznie tej potrzebnej.

Masz na myśli konkretną firmę czy ogolnie piszesz bo takich akurat to nie śledze i unikam jezleli chodzi o media społecznościowe
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22046 Napisanych postów 31899 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 885463
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1111 Napisanych postów 19836 Wiek 41 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 162922
To chyba normalne w obecnych czasach
Trzeba iść za postępem technologii i mediów
Bo jak mają te firmy przebić się ? Na wielu forach faworyzuje się niektóre firmy z różnych względów :) a więc zostają portale społecznościowe
Pewnie zaraz TikTok będzie tak samo oblegany masa firm
Chyba że już jest ale nie śledzę tego
3

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51933 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Potem wjazd niebieskich i same nagłówki jaką to grupę oni nie rozbili ;) kij że lab z UK nikt tam o nich nie słyszał,ale w statystykach będzie się zgadzać.
Coś jest pimpowane na społecznościowych = przyciągnięcie małolatów i osób co nie mają dojścia. Czyli z góry nastawienie na zysk
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 64 Napisanych postów 134 Wiek 30 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 6626
Jacoo88
Potem wjazd niebieskich i same nagłówki jaką to grupę oni nie rozbili ;) kij że lab z UK nikt tam o nich nie słyszał,ale w statystykach będzie się zgadzać.
Coś jest pimpowane na społecznościowych = przyciągnięcie małolatów i osób co nie mają dojścia. Czyli z góry nastawienie na zysk

Ale przecież wszystkie laby są nastawione na zysk, nikt tego nie robi pro bono. Duże ryzyko to zysk ma być duży.

Zmieniony przez - pyrson123 w dniu 2024-08-15 08:50:12
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51933 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Ja tam strony IONS,Vertexa np. nie widziałem na FB,ale może źle szukałem.
Dobry lab nie musi raczej konta zakładać na Instagramie
Oni też wiedzą,że się nie wychyla w tej branży jeśli to ma być na dłużej

Zmieniony przez - Jacoo88 w dniu 2024-08-15 08:54:50
3
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22046 Napisanych postów 31899 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 885463
Dokładnie tak samo uważam. Kiedyś nikt żadnych mediów nie miał, a każdy wiedział co jest dobre. Ale niech robią jak chcą, tylko czekać aż się zawiną
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 112 Wiek 37 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 2334
No dobra, dzięki za info, bo nawet nie wiedziałem, że teraz tyle zamienników dostępnych na receptę w rozsądnych cenach. To co polecicie w takim razie - Tadalafil Teva, Tadalafil Aurovitas, Erlis?

Zmieniony przez - _Miklo_ w dniu 2024-08-15 09:35:38

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już przesadziłem..

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły