Zamierzam przeprowadzić pierwszy (może jednorazowy ale nie daję gwarancji

Dużo czytałem na ten temat a także dużo rozmawiałem z ludźmi, którzy mają styczność z koksem na co dzień. Ciężko jest coś konkretnego wywnioskować gdyż jedni twierdzą, że koks to zło największe a inni zacięcie go bronią argumentując np. tym, że obalenie przysłowiowej krowy bardziej zaszkodzi niż umiejętnie przeprowadzony cykl.

Jaki jest mój cel i czego oczekuję decydując się na ten cykl- masa, siła, rzeźba… nic z tych rzeczy, moim celem jest PRZYGODA

Oczywiście zdaję sobie sprawę, że KAŻDY steryd powoduje mniejsze czy większe skutki uboczne odczuwalne jeśli nie teraz to w przyszłości i biorę pełną odpowiedzialność na siebie.
Zależy mi na doborze takiego anabolika, który POZOSTAWI MOŻLIWIE NAJMNIEJSZY UBYTEK NA MOIM ZDROWIU, chce maxymalnie zminimalizować skutki uboczne, krótko mówiąc chcę wziąć jeden z najmniej szkodzących sterydów. Nie zależy mi na ogromnych skokach masy/ siły, jakiejś ogromnej różnicy (meta i oma oczywiście odpadają

Zdążyłem się zorientować, że oxandrolon (Anavar) lub np. primobolan depot są mało szkodliwe… niestety mimo zaprzyjaźnionego lekarza i kolegi pracującego w aptece tego 1 nie jestem w stanie zdobyć, a do primobolanu niby mam dostęp ale na 70% jest to podróbka więc nie chcę ryzykować.
Prosił bym o sugestie, od razu z rozpiskom ewentualnego cyklu i w co miał bym się zaopatrzyć (co jako osłonki, odblok itd.). Jestem zwolennikiem minimalizmu a więc możliwie jak najmniejsza dawka i możliwie jak najkrótszy okres (oczywiście bez przesady

Pozdrawiaj i dzięki z góry za pomoc!
Ps. Na dole nie wpisałem MAX przysiad i MAX martwy ciąg nie dlatego, że nie robię tych PODSTAWOWYCH ćwiczeń ale dlatego, że nigdy nie wyciskałem 1x na maxa. Zawsze robiłem w serii minimum 3x
Obwodów swoich nieznam, mierzyłem tylko biceps- 41- 42 cm.
Waga: 98 kg
Wzrost: 180
Obwód klatki: -
Obwód ramienia: -
Obwód talii: -
Obwód uda: -
Obwód łydki: -
Staż na siłowni: 3 lata
Ilość spożywanego białka: 2,5 g na kg
Ilość spożywanych węglowodanów: 4 g na kg
Ilość spożywanych tłuszczów: 1 g na kg
Opis przebytych cykli sterydowych: Brak jakichkolwiek wcześniejszych cykli sterydowych
Trening: 4x w tygodniu, trening na masę z elementami siły
Cel cyklu: Stosunkowo małe ale trwałe przyrosty suchego, dobrej jakości mięśnia.
Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: -
Poziom BF%: -
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): Krępa budowa, lekka tendencja do tycia
Stan zdrowia: Wątroba i nerki w dobrym stanie, brak chorób przewlekłych, brak problemów ze stawami, dobra kondycja psychiczna i fizyczna.
Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia: Możliwa skłonność do łysienia
PPM podstawowa przemiana materii: -
Wyciskanie leżąc (MAX): 135
Martwy ciąg (MAX): -
Przysiad (MAX): -