[...] białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz [...]
[...] białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz [...]
[...] białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz [...]
[...] białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz [...]
Kiedy ZEZOWATWE sie i do mnie usmiechnie to choc mnie powiadomcie bo juz nie da sie tego tematu przegladac ODP1:Izolat białek serwatkowych wpi,który (firma OLIMP) wykorzystuje do produkcji swoich odżwek; izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w [...]
[...] wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz [...]
[...] wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz [...]
[...] białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz [...]
[...] białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz [...]
Proszę nie brać mojej wcześniejszej odpowiedzi pod uwagę bo jest tam kilka błędów 1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie [...]
[...] białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maksymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz [...]
1 Surowiec to WPI (izolat białka serwatkowego) Produkowany jest w technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach to sprawia iż możliwe jest wyizolowanie biłałek przy minimalnym udziale tłuszczy i węglowodanów oraz zachowanie maksymalnie aktywnych biologicznie białek i wolnych peptydów, co za tymmidzie lepszą regenerację niż w przypadku [...]
1. Firma Olimp zorganizowała konkurs mikołajkowy 2. OLIMP CLA Tonalin: TONALIN CLA – źródło sprzężonego kwasu linolowego i jego pochodnych. CLA to biologicznie aktywny kwas tłuszczowy o wielokierunkowym działaniu, odgrywający kluczową rolę w regulacji gospodarką tłuszczową organizmu, a w ten sposób przyczyniający się do regulacji masy [...]
Madu24 Jak zapewne wiesz miesnie skladaja sie z wlokiem szybko i wolno kurczliwych , nie da sie ich jednoczesnie znaczaco rozwijac . Wiec uwazam , ze przy cwiczeniach na redukcje tkanki tluszczowej cwiczenia areobowe sa duzo lepsze , np spalaja wiecej kalorii . Mialem , ostanio dostep do niepublikowanych jeszcze badan i byly w nich zawarte [...]
[...] forma. *** 1. Opis produktów *** - Creatine^3 3 różne rodzaje kreatyn, jak to kreatyny miała działac i działała. Wzrost siły i masy jak najbardziej na + Problemów z połykaniem kapsułek nie było problemów, cena jest całkiem przyjazna OCENA: 10/10 - Arginine^3 Również nie mam żadnych uwag. Pompa była na kazdym treningu, kapsy łatwo się łykają, [...]
IV ZAWODY SIŁOWE REGULAMIN IV ZAWODÓW SIŁOWYCH W KRUPSKIM MŁYNIE I. Miejsce zawodów: Hala sportowa w Krupskim Młynie przy ulicy Dąbrowskiego 2a. II. Data zawodów: 9.03.2019r. (sobota), godz. 10.00 -10.30 – ważenie, godz.10.30 – start III. Organizator zawodów: Gminny Ośrodek Kultury, Sportu i Rekreacji w Krupskim Młynie. IV. Konkurencje: wyciskanie [...]